Pekdoğan mıknatıs gibi

Pekdoğan mıknatıs gibi

Türk-Büro-Sen Genel Başkan Adayı Adnan Özer, Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'ı seçim bürosunda ziyaret ederek, Pekdoğan'ın Kırıkkale'de adeta bir mıknatıs gibi şehre katkısı olmuş ve olacak herkesi etrafında topladığını ifade etti.

 

KIRIKKALE İÇİN BİR RENK
Türk-Büro-Sen Ankara 6 No’lu Şube Başkanı Yücel Özer, Türk-Büro-Sen Ankara 10 No’lu Şube Başkanı Mehmet Erdem ve Türk-Büro-Sen Ankara 10 No’lu Şube Başkan Yardımcısı Seyhan Kamanlı ile birlikte Merkez Seçim Büromuzu ziyaret eden Özer, Mustafa Pekdoğan’ı kamuda görev yaptığı günlerden beri çok iyi tanıdığını belirterek, “Diğer adaylarımız da Kırıkkale’ye hizmet etmek isteyen arkadaşlarımız. Ancak Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale için bir renktir. Çünkü onun siyaseti herkesi kucaklayan, herkese ışık dağıtan bir siyasettir. Mustafa Pekdoğan Kırıkkale’de adeta mıknatıs gibi olmuştur. Kırıkkale için hizmet etme aşkıyla yanan herkes Mustafa Pekdoğan’la bir araya gelmiş, omuz omuza vermiş, Kırıkkale için mücadele vermektedir” dedi.

PEKDOĞAN’IN KAZANMASI DEMEK, KIRIKKALE’NİN KAZANMASI DEMEKTİR
Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a seçim çalışmalarında başarılar dileyen Özer, “30 Mart’ta Pekdoğan’ın kazanması demek Kırıkkale’nin kazanması demektir. Çıktığı bu kutlu yolda değerli arkadaşım Mustafa Pekdoğan’a başarılar dilerim” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız