Pekdoğan bürokratları ziyaret etti

Pekdoğan bürokratları ziyaret etti

Önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı ve MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan il yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulundular.

SAHA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Partilerinin Kırıkkale merkez adayını belirledikten sonra saha çalışmalarına ağırlık veren Milliyetçi Hareket Partisi İl teşkilatı şehrin yöneticilerine seri ziyaretlerde bulundular. MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu ve MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal`ı makamında ziyaret ettiler.  İlk olarak Vali Kolat`ı ziyaret eden MHP heyeti yapılacak olan yerel seçimlerin Kırıkkale için hayırlı olması temennisinde bulundular.

 

İYİ BİR SEÇİM ORTAMI VAR

Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Pekdoğan`ı tebrik eden Vali Kolat demokrasinin bir gereği olan seçimlerin Kırıkkale`de huzur ve güven ortamında  yapılması için zamanı geldiğinde gerekenlerin yapılacağını ifade etti.  Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile yapılan görüşmenin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz`a nezaket ziyaretinde bulunan heyet, Başsavcı Durmaz`da çalışmaları hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan aday adayı Yavuz Kuzucu`nun da katıldığı ziyaretin ardından MHP heyeti son olarak İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal`ı ziyaret etti. MHP Belediye Başkan Aday Mustafa Pekdoğan `Bismillah diye başlayıp yola çıktık. İlk olarak ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşların yöneticilerini ziyaret ederek tanışmak istedik` dedi. İl Müdürü Kartal ise Başkan Adayı Pekdoğan`ı kutladı.  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız