Pehlivanlı´dan emeklilere samimi ziyaret

Pehlivanlı´dan emeklilere samimi ziyaret

PEHLİVANLI, KIRIKKALE´DE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAKTIR

Pehlivanlı´dan emeklilere samimi ziyaret

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Engin Pehlivanlı Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kırıkkale Şubesini ziyaret etti. Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Pehlivanlı ve beraberindeki heyet, yarım saat süren samimi ve sıcak sohbette derneği çalışmalarından bahsettiler.

TÜED´İN 1 MİLYON ÜYESİ VAR

Türkiye´de 12 milyon emekli bulunduğunu belirten TÜED Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, bunun 1 milyonunun TÜED üyesi olduğunu, bundan mütevellit, Türkiye´nin en büyük sivil toplum kuruluşu oluklarını ifade etti.

PEHLİVANLI, KIRIKKALE´DE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATACAKTIR

Emeklilerin, seçilecek olan milletvekillerinden en önemli taleplerinin ihtiyaç duydukları anda kendilerine muhatap bulabilmek olduğunu kaydeden Aytekin, ?Engin Pehlivanlı, Kırıkkale´de işini dürüst ve samimi bir şekilde yapan, siyasette de bu düsturla hareket eden genç bir kardeşimizin ismidir. Bu ismin Kırıkkale´de çok büyük işlere, önemli projelere imza atacağına inanıyoruz? diye konuştu.

?BEN DE BİR EMEKLİ ÇOCUĞUYUM?

Babasının da MKE´den emekli bir işçi olduğunu ve TED´in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Engin Pehlivanlı da, özellikle evi olmayan emeklilere yönelik Yuva Mahallesi sınırları içerisinde inşaatı devam eden TOKİ Konutlarının tüm Türkiye´ye örnek olabilecek bir proje olduğunun altını çizdi.

EMEKLİLERİN DERDİ HER ZAMAN KENDİ DERDİMDİR

Emeklilerin dertlerini her zaman kendi derdi olarak gördüğünü kaydeden Pehlivanlı, ?Kırıkkale, yaş ortalaması her geçen gün artan bir emekli şehrine dönüştü. Emeklilerimizi görmezden gelmek ülkemize yapılacak olan en büyük ihanetlerden birisidir. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu bilinçle gerek Başbakanlığı döneminde, gerekse Cumhurbaşkanı olduğu günden beri emeklilerimizin maddi ve manevi konumlarının yükseltilmesine yönelik birçok çalışma yaptı, yapmaya da devam ediyor.?

VAT DEĞİL SÖZ VERİYORUM

?Ben de milletvekili olmama halinde Kırıkkale´mizde yaşayan emeklilerin derdini her daim kendi derdim olarak görüp öyle ilgileneceğim. Bu bir vaat değil, bugüne kadar yapmaya çalıştıklarımın ve yaptıklarımın daha da artarak devam edeceğinin bir sözüdür. Tüm sokaklarını ve o sokakların sorunlarını karış karış bildiğim memleketimin bir evladı olarak, sizlerin evladınız, torununuz olarak önce Kırıkkale´mizin, sonra da ülkemizin menfaati için ne gerekiyorsa yapacağım? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız