Pehlivanlı ve Seven ailelerinin mutlu günü

Pehlivanlı ve Seven ailelerinin mutlu günü

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Pehlivanlı ve Seven ailelerinin mutlu günü

Gazetemiz yazarı Yunus Pehlivanlı´nın oğlu Sedat ile Nurhayat-Zeki Seven ailesinin kızı Feride Nur Seven hafta sonu düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

SAZLI SÖZLÜ HALAYLI DÜĞÜN

Gazetemiz köşe yazarı, AK Parti eski il yönetim kurulu üyesi Yunus Pehlivanlı´nın oğlu Sedat ile Nurhayat-Zeki Seven çiftinin kızları Feride Nur Seven hafta sonunda Çiçek Düğün Salonundaki muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi. Sazlı sözlü halaylı düğün merasiminde ailelerin mutlu gününde yakınları eş ve dostları yalnız bırakmadı.

AİLELERİN EN MUTLU GÜNÜ

Hanife-Yunus Pehlivanlı biricik evlatları Sedat´ın dünya evine girdiği düğün merasiminde mutluluklarını tüm davetlilerle yakından ilgilenerek paylaştı. Dün merasimi sırasında Balışeyh eski Belediye Başkanı Cehdi Pehlivanlı´nın yöreye özgü halayı davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Düğün sırasında takı merasimi yapıldı. Takı merasimi sonrasında düğün geç saatlere kadar sürdü.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Pehlivanlı ailesi ile Seven ailesi mutlu gününü davetlilerle paylaştı. Düğüne ailelerin akraba ve yakınları ile AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, AK Parti eski il başkanı Nuh Dağdelen, Gazetemiz Sahibi Mehmet Altundağ, Yazı İşleri Müdürü Murat Karadağ ve çok sayıda davetli katıldı. Geç saatlere kadar süren düğünde davetliler doyasıya eğlendi.



Yunus Pehlivanlı
26.11.2015 10:42:38
Düğünümüze katılan tüm dostlarımıza ve bu sevincimizi yaptığınız haberle gazetemiz PUSULA ´ya yansitan siz değerli arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım