Pehlivanlı, aday adaylığını açıkladı

Pehlivanlı, aday adaylığını açıkladı

HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

Pehlivanlı, aday adaylığını açıkladı

AK Parti Denetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Engin Pehlivanlı, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIM

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Denetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Engin Pehlivanlı, 24 Haziran´da yapılacak olan seçim öncesi AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Parti binasında gerçekleştirilen aday adaylığı açıklamasında Pehlivanlı, ?Bu vatanseverlik davasında, millete hizmet yolunda bende halkıma, devletime en iyi şekilde hizmet etmek için bu yola çıktım. Bizleri destekleyen, yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği şu günlerde, 24 Haziran´da yapılacak olan seçimin önemini bir kez daha yaşıyor ve anlıyoruz. Muhalefetin değişik işler yaptığı, milletine sevdalı bir insanı yıkmak istiyor. İşte bizler bunlara fırsat vermeyeceğiz? şeklinde konuştu.

BİSMİLLAH DİYEREK YOLA ÇIKIYORUZ

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan´ın liderliğinde bu kutlu davaya hizmet etmek her zaman benim için bir gurur kaynağı oldu. Bu kutlu davanın içerisinde yer almak, her kademesinde görev yapmak benim için bir onur. Bismillah diyerek bu yola çıkıyoruz. İnşallah çıktığımız bu yolda Allah hakkımızda en hayırlısını verir. Türkiye çok zor dönemlerden geçiyor. 2002´den bu yana birçok seçime girdik ve her seçime girerken bu seçim çok önemli dedik. Gerçekten de her seçimimiz bir önceki seçimlerimizde de ne derece önemli olduğunu bir kez daha gördük? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız