Pazarlarda Ramazan bereketi

Pazarlarda Ramazan bereketi

Kırıkkale?de vatandaşlar Ramazan öncesi alışverişlerini yaparak hazırlıklarını tamamladı. Pazarcı esnafı durumdan memnun kalırken, tüketicilerde fiyatların uygun olduğunu söylüyor

HALK ALIŞVERİŞTE
Kırıkkale?de i kurulan halk pazarında vatandaşlar Ramazan alışverişlerini tamamladı. Ramazan öncesi sebze, meyve ve salata malzemesini alırken, vatandaşlar pazardaki fiyatların uygun olduğunu belirttiler. r. Fiyatların geçen haftaki fiyatlara göre daha düşük olduğunu ifade eden vatandaşlar, domates geçen hafta 50 ile 75 kuruş arasında satılıyor. Yine patates soğan biber fiyatları da aynı? diye konuştular.
 
TAZE ÜRÜNLER
Pazarcı esnafı ise fiyatların düşük olduğunu neredeyse zararına satış yaptıklarını belirterek, ?Biz yerinden ucuz alırsak vatandaşa da ucuz satıyoruz, yerinden yüksek fiyata alırsan mecburen yüksek fiyata satıyoruz. Pazardaki fiyatlar her zaman marketlere göre daha ucuz ve daha tazedir.  Kırıkkale?de kurulan pazarda hiçbir zaman biz fazla kar yapmıyoruz, bazı esnaflar zarar dahi ediyorlar? dedi. Pazarcı esnafı bugün satışların çok iyi olduğunu vatandaşların Ramazan alış verişini pazardan karşılandığını belirterek, vatandaşların dediği gibi fiyatlara Ramazan zammının yapılmadığını ifade ettiler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ