Pazarcık'ta 46 Bay Bayan Kuaför Çalışanları Gönüllü Görev Yapıyor

Pazarcık

Yahşihan Belediyesi öncülüğünde depremin merkez üssü Pazarcık ilçesine giden 46 gönüllü bay ve bayan kuaför çadır kentlerde yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını gideriyor.

Yahşihan Belediyesi öncülüğünde depremin merkez üssü Pazarcık ilçesine giden 46 gönüllü bay ve bayan kuaför çadır kentlerde yaşayan vatandaşların kişisel bakım ihtiyaçlarını gideriyor. 7,7 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde AFAD tarafından kurulan çadır kentlerde geçici olarak yaşayan depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını Yahşihan Belediyesi üstlendi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 46 gönüllü bay ve bayan kuaförle birlikte deprem bölgesine gitti. Berberler ve kuaförler ilçedeki erkek çocukların saçlarını tıraş etti, kız çocuklarının saç bakımlarını yaptı. Çocuklar, berberlere teşekkür etti. Berber ve kuaförler, kişisel bakımın ardından yanlarında getirdikleri çeşitli yiyecek ve hediyeleri ailelere ve çocuklara verdi.

Pazarcık ilçesindeki arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarının önemli olduğunu belirten Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bu tür organizasyonların çok anlamlı olduğunu aktardı. Türkyılmaz konuşmasının devamında “Berber/kuaförlerimizi Kahramanmaraş/Pazarcık İlçesine depremzedelerimize gönüllü kişisel bakım hizmeti vermesi için ulaştırdık. Özellikle çocuklarımızın saçlarını kestirerek güzelliklerine güzellik katıyoruz. Gönüllü kardeşlerimizle Pazarcık ilçesine geldik. İnşallah depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve bir nebze olsun yüzlerini güldürmek için çabalayacağız. Bize bu alanda destek veren kuaförlere teşekkür ederim. Allah herkesten razı olsun.” ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız