Pazar günü herkesi meydana bekliyoruz

Pazar günü herkesi meydana bekliyoruz

KIRIKKALE´YE YAKIŞIR FİNAL OLACAK

Pazar günü herkesi meydana bekliyoruz

AK Parti İl Başkanlığı Milletvekili Abdullah Öztürk´ün katılımıyla halk günü etkinliği gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Abdullah Öztürk vatandaşlarla bir araya gelmeden önce gündeme dair açıklamalar yaptı. İl Başkanı Akçay vatandaşları Pazar günü meydanda yapılacak demokrasi nöbetlerinin finaline davet etti.

KIRIKKALE´YE YAKIŞIR FİNAL OLACAK

AK Parti İl Başkanlığında Milletvekili Abdullah Öztürk´ün katılımıyla halk günü gerçekleştirdi. İl Başkanlığı binasında vatandaşların taleplerini dinleyen Öztürk halk günü etkinliği öncesinde İl Başkanı Mürsel Akçay ile birlikte gündeme dair açıklamalar yaptı. 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki 21 günde meydanlardan bir an bile ayrılmayan vatandaşlara teşekkür ederek açıklamalarına başlayan Milletvekili Abdullah Öztürk genel kurul çalışmaları nedeniyle meydanlarda her gün bulunamadıklarını ancak İl Teşkilatının meydanlarda her gün vatandaşların arasında görevini tam anlamıyla yerine getirdiğini ifade etti. Pazar günü demokrasi nöbetlerinin finalinin yapılacağının altını çizen Öztürk ?81 ilde meydanlarda final yapılacak. Bizlerde de bu finali 15 Temmuz gecesinden bu yana tavrından ödün vermeyen Kırıkkalelilere yakışır bir şekilde final yapacağız? dedi.   

KAPSAMLI VERGİ AFFI GELİYOR

15 Temmuz´dan önce iller bankası ile yapılan görüşmeler neticesinde alınan krediler dışında 1,5 milyon liralık bir hibe alındığını ifade eden Öztürk ?Sağlanan hibe ile köylerimizde ki içme suyu sorunlarının tamamı çözülecek ve içme suyu sorununun yaşandığı köyümüz kalmayacak. Yürütülecek çalışmaları çok yakından takip edeceğiz. Şu anda meclis genel kurulunda kapsamlı bir vergi affı hususunda çalışmalar yapılmaktadır. Tasarının kanunlaşmasının ardından vergi cezaları, trafik cezaları, tarım kredi kooperatiflerinin borçları, TEFE ve TÜFE´den doğan cezaları da kapsayan kapsamlı bir af ilan edilecek. Bu yapılacak kapsamlı vergi affı çalışmasının kanunlaşmasının ardından gerek ticarette gerekse tarım alanında vatandaşlarımız büyük bir rahatlık yaşayacak. Piyasalarda bir rahatlama olacak? dedi.

ELMA İLE ARMUT BİRBİRİNDEN AYRILMALI

Devletin içerisinde çöreklenen yapıya karşı devletin OHAL ilan ettiğini dile getiren Öztürk ?Şu anda işlemler kanun hükmünde çıkarılan kararnamelerle yürütülüyor. Şu anda elma ile armudun birbirinden özenle ayrılması gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Ülkemizin adalet ve hukuk sistemine güvenmemiz gerekmektedir. Orta doğuda küresel güçler tarafından yürütülen yeniden dizayn etme sürecinin son halkası maalesef Türkiye´dir. Milletimiz bu süreçte dik bir duruş sergilemiş, milletinin ve ülkesinin gücünü tüm dünyaya göstermiştir. Türkiye bu süreçten güçlenerek çıkacak. Bizler bir oğlunu şehit verip diğerini de şehit vermeye hazır olan anaların evlatlarıyız. Bu sebeple dünya bunu bir kere daha anlamış, gücümüzü görmüştür? şeklinde konuştu.

ANKARA´YA ULAŞTIĞIMIZDA HALA UÇAKLAR BOMBA ATIYORDU

Darbe girişimine teşebbüs edenlerin insan olmadıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ?Normalde silah sesi duyulduğunda kaçması gereken insanlarımız 15 Temmuz gecesi patlayan silahların üzerine kararlı bir şekilde yürümüştür. Teşebbüs gecesi genel merkezimizden gelen talimatla hemen il başkanlığımızı açtık ve teşkilatımızla durum değerlendirmesi yaptık. Akabinde belediye başkanlarımızla irtibata geçerek halkı meydanlara davet etmelerini söyledik. 16 Temmuz sabahı, sabah namazı sonrasında yine genel merkezimizden gelen talimatla yaklaşık 1000 kişilik bir grupla Ankara´ya hareket ettik. 16 Temmuz sabahı biz genel merkezimize ulaştığımızda savaş uçakları hala külliyeye bomba atıyordu. Daha sonra Ankara İl Teşkilatımızla Kızılay meydanında tur atarken halen 2. bir kalkışma tehlikesi mevcuttu? dedi.

HALK İRADESİNİ ORTAYA KOYDU

Silahların tankların ve bombaların milletimizin inancına karşı asla galip gelemeyeceğinin Çanakkale´den sonra tekrar kanıtlandığını ifade eden Akçay ?Teşebbüs gecesi yanımızda yer alan Valimize, Belediye başkanımıza ve emniyet güçlerimize teşekkür ediyorum. Ancak en büyük teşekkürü o gece rütbelerini çıkarmaya hazır olan il jandarma komutanımıza ediyorum. Çok kısa bir sürede Cumhuriyet meydanına akın ederek meydanda demokrasisinde ve ülkesinin geleceğinden yana dik bir duruş sergileyen on binlerce Kırıkkaleli vatandaşımıza teşekkür ediyorum. 21 gündür meydanlarımızda çoluk çocukları ile ayrılmayan, milli iradesine sahip çıkan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kırıkkale milli iradesini Türkiye´nin her yerinde olduğu gibi ortaya koydu ve bütün dünyaya gösterdi? dedi.

MHP İL BAŞKANINA AYRICA TEŞEKKÜR

Demokrasi nöbetlerinde gerek telefonla arayarak gerekse ziyaret ederek diğer siyasi parti il başkanlıklarını meydana davet ettiğini ancak siyasi partilerin genel merkezleri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda olumlu cevap veremediklerini ifade eden Akçay ?MHP İl başkanına ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 15 Temmuz gecesi dâhil olmak üzere sonrasında Genel Başkanları Devlet Bahçeli´nin vatanperver dik duruşunu Kırıkkale´ye taşımış ve sürekli bizlerle beraber olduklarını dile getirmiştir. Meydana gelmeseler de sürekli bizlerle birlikte olduklarını dile getirmiştir. 15 Temmuz sürecinden sonra bazı kriterler olduğu söyleniyor. Şimdi herkes paralelle ilişkisini bir şekilde saklamaya çalışıyor. Ailelerini ve yakınlarını korumaya çalışıyor. Şehit ve gazilerimizin de yakınları var? dedi.

TEŞKİLAT BAŞKANIMIZI BEN DAVET ETTİM

Paralel örgüte destek verenlerden bu hesabın mutlaka sorulacağının altını çizen Akçay ?Pazar günü Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımızın ve diğer siyasi parti genel başkanlarının da katılımıyla İstanbul Yenikapı da gerçekleştirilecek miting ile demokrasi nöbetlerinin finali yapılacak. Bizlerde aynı finali Kırıkkale´de yapacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz? dedi. Teşkilat Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş´ı Kırıkkale´ye kendisinin davet ettiğini ifade eden Akçay ?Ankara´ya yakın bir şehir olduğumuz için demokrasi nöbetlerimize bakanlarımızı ve teşkilat başkanımızı davet ettik. Bakanlarımızın programları dolu olduğu için teşkilat başkanımız davetimizi kabul etti. Şehrimizin meydanında binlerce vatandaşımızla kucaklaştı. Teşkilat başkanımız daha sonra memnuniyetlerini iletti? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı