Pazar esnafı bu sefer Saadet diyecek

Pazar esnafı bu sefer Saadet diyecek

SAADET´E İLGİ VAR

Pazar esnafı bu sefer Saadet diyecek

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun ve Selami Çakır ile  İl teşkilatının Esnaf ziyaretleri ve Halkla buluşma çalışmaları çerçevesinde Bahçelievler mahallesi ve Kaletepe Mahallesi Pazar Pazarı esnafı ve halkı ziyaret ettiler.

SAADET´E İLGİ VAR

Ziyaretlerde hoş sohbetler oldu esnaf 54. Hükümeti aradıklarını o zamanki bolluk ve  bereketi beklediklerini ve  artık sabırlarının kalmadığını dile getirerek çalışmalarında Başarılar dilediler.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Esnafın sorunlarını dinleyen ve seçilmeleri takdirde halkın o eski alım gücüne ulaşılacağını belirten adaylar ? 1 Kasım genel seçiminde desteklerinizi bekliyoruz. Sizin gelirinizi arttıracak tek parti Saadet Partisidir.  Memlekette ne huzur kaldı ne de milletin alım gücü kaldı. Halk kutuplaştırıldı. İnşallah birlik beraberlik içinde oluruz. Esnafı geziyoruz esnaf illallah diyor.
Üretim yapma zorunluluğumuz var. Sata sata miras yedi gibi elimizde bir şey bırakmazsak kurtuluşumuz zor? diye konuştular. Siyasi belirsizliğin ve güven ortamının olmadığından yakınan vatandaşlara, maddi ve manevi buhrandan kurtulmasının çaresinin 1 Kasım´da ´Yüreğinin Sesini Dinlemesi´ olduğunu dile getiren adaylar bu seçimde seçim barajını SIFIR (0) olduğunu hatırlattı.  
Pazar esnafının sorunlarını dinleyen adaylar çok mühim bir seçime gidildiğini hatırlatarak, halkımızın bu sefer ´Saadet´ diyeceğini belirtti. Konuşmasının devamında; ülkedeki ekonomik istikrarsızlığın arttığını ve halkın ayrıştırıldığının altını çizen Adaylar, 13 yıllık AKP iktidarının son çıkmaza girdiğini ve Türkiye´nin yeniden Milli Görüş´e kavuşacağını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız