Patlat balonu kap hediyeyi

Patlat balonu kap hediyeyi

İlklerle farklılığını hissettiren Şımarık Mağazaları ilginç bir kampanyaya imza attı. Balon patlatma kampanyasında vatandaşlar, aldıkları malzemelerin yanında çeşitli hediyeler de kazanma şansı elde ediyor. 30 liralık alışveriş yapan her müşteri istediği

KIRIKKALE’NİN FARKLI MAĞAZASI

Kırıkkale’nin farklı mağazası Şımarık’ın kampanyası bütün mağazalarında uygulanıyor. Balon patlatmada aileler, çocuklarının şansına deniyorlar. Rengârenk balonları patlatan müşteriler, aynı zamanda balon patlatarak stres atıyorlar. 

HEDİYEYİ MERAK EDİYORLAR

Balonları görünce önce anlam veremeyen müşteriler, kampanyayı duyunca büyük bir mutluluk duyuyorlar. İlk defa balonlu kampanya gören vatandaşlar, çocukluk günlerine dönüyorlar. Bir taraftan balon patlatan müşteriler diğer taraftan çıkacak hediyeyi merak ediyorlar.

BAZI HEDİYELER

Balonlar içinde komposto takımı, ikili güveç kabı, kablosuz ketıl, duvar saati, Paşabahçe 6’lı çay bardağı, gül desenli çanta, elma desenli çerez tabağı ve daha birçok hediye yer alıyor.

YATIRIM KIRIKKALE’YE

Müşterilerinin cebini düşünen Şımarık Mağazaları her şey 3 buçuk TL standı açtı. Birbirinden farklı çeşitlerde ürünleri 3 buçuk liraya satan Şımarık, Kırıkkale ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Mağaza Müdürü Kenan Çakırca, yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, “Müşterilerimizin büyük ilgisinden çok memnunuz. Bizler Kırıkkale için çalışıyoruz. Bütün yarımlarımızı Kırıkkale’ye yapıyoruz” diye konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım