Patlama şehidi anıldı

Patlama şehidi anıldı

Geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar`daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonrası şehit olan Ahmet Sandalcı, şehit oluşunun birinci yıl dönümünde düzenlenen programla dualar eşliğinde anıldı. Duygusal anların da yaşandığı anma programında, şehit

SANDALCI ÖLÜMÜNÜN BİRİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE DUALARLA ANILDI

Patlama şehidi anıldı

Geçtiğimiz yıl Afyonkarahisar`daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlama sonrası şehit olan Ahmet Sandalcı, şehit oluşunun birinci yıl dönümünde düzenlenen programla dualar eşliğinde anıldı. Duygusal anların da yaşandığı anma programında, şehit Sandalcı’nın yakınları gözyaşlarını tutamadı.

ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Afyonkarahisar`daki askeri mühimmat deposunda meydana gelen elim bir patlama sonucu şehit olan Ahmet Sandalcı, şehit oluşunun birinci yıl dönümünde Polis Evi’nde düzenlenen programla anıldı. Anma programına Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karaoğuz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit aileleri katıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN KANLARIYLA YAZILDI

Duygusal anların da yaşandığı anma programında, şehit Sandalcı’nın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Şehit ailesine başsağlığı ve sabır niyaz eden Vali Kolat, bu toprakların şehit kanlarıyla yoğrulduğunu söyledi. Kolat, şehit Sandalcı’ya Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine de başsağlığı diledi. Kolat’ın ardından konuşma yapan Dernek Başkanı Torunlu ise; “Türk milletinin kutsal saydığı vatan toprakları uğruna canın veren şehitlerimizin kanıyla yazılmıştır” dedi.

MİLLETİMİZ ASLA UNUTMAYACAK

Türk milletinin birlik ve beraberliğe saygınlığı şerefi, huzuru gücü ve bağımsızlığı şehit kavramında gizlidir diyen Torunlu, “Şehitler, milli varlığımızı sürdürme uğuruna canını feda ederek kendilerinden sonra gelen yeni nesillere, yaşam hakkını kazandıran unutulmaz kahramanlardır. Türk milleti, büyük fedakarlık gösteren bu kahramanları hiçbir zaman unutmayacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Müftü Bekir Gerek tarafından dua okundu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü