Partimiz yıpratılmak isteniyor

Partimiz yıpratılmak isteniyor

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti iktidarının önemli çalışmalar yaptığını söyledi. Son yaşanan yolsuzluk olaylarının partiyi yıpratmak isteyenlerin oyunu olduğunu belirten Köksal, yargıya karışamayacaklarını ve bu olayd

ENTRİKALAR ÜRETİLİYOR

Köksal, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye`de herkesin yakından takip ettiği 25 gündür olağanüstü olayların yaşandığını belirterek, Ak Parti iktidarının bu milletin helal oyları ile seçilmiş, yüzde 50`nin üzerinde oy alarak iktidara gelmiş bir hükümetin başka entrikalarla, yollarla devrilmek, düşürülmek istendiğini kaydetti. AK Parti hükümetinin güçlü olduğunu, Ak Parti`nin yaptığını tarih boyunca hiç kimsenin yapmadığını ifade eden Köksal, şöyle konuştu:"Ak Parti iktidarının 11 yıllık hizmetlerini üst üste koyduğumuz zaman neredeyse dünyayı iki defa dolaşacak kadar büyük hizmetler yapıldı.”

 

VATANDAŞLARIMIZ BİLİYOR

“Bunu vatandaşımız biliyor. İktidardaki parti yıpranır tam tersi biz her seçimde daha yüksek oy alarak iktidara geldik. Vatandaşımız bunu takdir ediyor. Baktılar ki Ak Parti iktidarı sandıkla düşürülemeyecek zor, bunları bir entrika ile götürelim dediler, ama o entrikada ters tepti. Vatandaş başbakanımıza sahip çıktı, olayı anladı ve daha fazla kucaklayıp bu desteğini vermek istiyor. İşte bunu herkes görüyor. İnşallah bizim niyetimiz halis yapmak istediklerimiz doğru şeyler, bütün amacımız ülkemize, insanlığa hizmet edebilmek. Onun içinde niyet halis olunca sonucu da akıbeti de iyi olacaktır” dedi.

 

HER SEÇİMDE OYU ARTIRIYORUZ

AK Parti’yi çekemeyenlerin entrikalar uydurarak partiyi yıpratmak istediğini belirten Köksal, her seçimde oyunu artıran partilerinin bu yerel seçimde de oyunu artıracağını kaydetti. Faizcilere, rantçılara izin vermeyeceklerini belirten Köksal, bir gecede faizlerin 4 kat yükseldiği dönemleri gördüklerini hatırlatarak, “O dönem parayı çuvallarla götürdüler” dedi. Yerel seçim çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirten Köksal, Kırıkkale’de son genel seçimde yüzde 63 oy aldıklarını ve bu yerel seçimi de kazanacaklarını bildirdi. Kırıkkale’nin AK Parti belediyesiyle hizmete devam edeceğini belirten Köksal, bu konuda partilerinin adayı Mehmet Saygılı’ya güvendiklerini ifade etti.

 

 

SORUMUZA KISA CEVAP

Gazetemiz muhabiri Ferman Aybars Gök’ün; Ergenekon ve Balyoz davasında görev yapan Savcı Zekeriya Öz’e destek veren, sahip çıkan AK Parti ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın; dava sürecinde “Yargıya karışmayın, yargı kimseye bağlı olmadan bağımsız çalışacaktır, savcı görevini yapıyor’ dediğini, ancak son yaşanan yolsuzluk olaylarında Savcı Zekeriya Öz’ü istenmeyen adam kabul eden hükümetin ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın neden birden bire bu kadar değiştiğini ve Savcı Öz’ün görev yerine değiştirdiği sorusu üzerine Köksal, herkesin zaman zaman görevinde başarılı olduğunu ve başarısız zamanlarının da görev yerinin değişeceğini ifade etti. 



ö.örsen
11.01.2014 18:02:58
sayın vekilim,biz ak partiye gönül veren bir kardeşiniz olarak size sormak istiyorum,bşbakanımızı çok çok seviyoruz,zaten burada hep başbakanımıza verilen oylarla Ak parti kazanmıştır,lütfen demokrasi diyorsunuz Akpartinin içerisinde demokrasinin adı var kendisi yok,temayül yoklamalarından kim çıktı,aday kim yapıldı neden o zaman temayül yapıldı,kamuoyundan kim çıktı aday kim yapıldı yani ondan sonra partimiz yıpratılıyor biz birlik içindeyiz gibi hikayeler söylemeyin artık kırıkkaleli bunu yemez,allah rızası için birazda köksal soyadlı birilerini bürokraside bir yerlere getiriyorsunuz ama Kırıkkaleli birilerininde elinden tutun,sadece kırıkkalede aynı soyadlı insanlarla kırıkkaleye hizmet etmiş olmazsınız,kırıkkale Ak partiyi başbakanını çok ama çok seviyor ama sizlerin yanlış politikaları ve uygulamaları maalesef iyi sonuçlar vermez bu tavırlar yanlıştır bunu bu seçimde maalesef göreceğiz diyor saygılar sunuyorum.

e.duru
12.01.2014 01:16:14
sayın vekilim inanın Ak partiyi sizler yıpratıyorsunuz başka kimse değil,kırıkkale sizleri türkiye ortalamasının üzerinde oy vererek 2002 yılından beri başbakanımızın hatrına oy vererek makam sahibi yapıyor,şehrimize hizmet getirsinler diye sizler ne yapıyorsunuz,elinizi vicdanlarınıza koyarak söyleyin,kendi adamlarınızı bir yerlere getirip hizmet ettiğinizi zannediyorsunuz,belediye başkan adayını belirlerken hangi kriteri uyguladınız,ağbi ne derse o nu uyguladınız,torbadan hiç beklenmeyen ismi cismi olmayan ama torpili güçlü bir isimle yola çıkıldı,şimdi bu isimle belediye seçimini kazanabileceğimizimi zannediyorsunuzhaıy,kamuoyu yoklamasında 2 sonuçtada Ak parti Kırıkkalede Sadet partisinin %15 ilkinde %18 ikinci araştırmada geride olduğu görüldü hani Ak parti 1. partiydi maalesef Ak parti bu yanlışlardan dolayı Kırıkkale belediye başkanlığını kaybeytmiştir,oysa Mehmet Demir olsaydı bugün belediye başkanlığımız garantiydi ama bu yanlışın geri dönüşü maalesef yok diyor, saygılar sunuyorum.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız