Partimin vereceği her göreve hazırım

Partimin vereceği her göreve hazırım

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir gazetemiz imtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ'ı ziyaret etti. Ziyarette seçim sürecini değerlendiren İl Başkanı Demir seçimi kıl payı değil yüksek oyla kazanacaklarını belirterek kamuoyunda konuşulan aday adaylığı konusunda net

6 ADAY ADAYIYLA SINIRLI DEĞİL

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile Merkez ilçe Başkanı Av, Mustafa Babayiğit ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği gazetemizde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette seçim sürecini ve aşamaları değerlendiren İl Başkanı Demir şu ana kadar 7 aday adayının başvurduğunu, başvurusu geçersiz olan Hurşit Gündoğan dışında resmi 6 aday adayı olduğunu kaydetti. Belediye başkan adayı belirlenmesinde tek fikir sahibinin genel merkez olduğunu belirten Demir mevcut 6 aday adayı dışında bir ismin de aday olarak sunulabileceğini, bunun sürpriz olmaması gerektiğini ifade etti.

 

DESTEKLEME OLSA KAMUOYUYLA PAYLAŞIRDI

Kamuoyunda olduğu gibi kendilerinin de eski Milletvekili Turan Kıratlı ve eski Başhekim Osman Acar gibi isimlerden başvuru beklediklerini ancak isimlerin kendi iradeleri ile son günlerde vazgeçtiğini söyleyen Demir kamuoyunda söylentilere yol açan ‘Bakan bir ismi destekliyor’ iddialarının ise asılsız olduğunu söyledi. Ziyaretlerinin kamuoyundaki yanlış bilinenleri düzeltmek amacı taşıdığını ifade eden Demir Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın bir aday adayını desteklediği yönündeki bilgilerin yanlış olduğunu belirterek “Böyle bir destekleme olsa kamuoyu ile paylaşılırdı” ifadelerinde bulundu.

 

NE GÖREV VERİLİRSE YAPARIZ

AK Parti’nin kurumsal kimliğini kazanmış bir parti olduğunu belirten Demir aday belirlenmesinde temayül yoklaması yapılacağını söyleyerek “Temayül yoklaması sadece 6 aday adayı ile sınırlı kalmayacak. Genel merkez kimi uygun görürse o aday olacak. Kimseye sürpriz olmasın” dedi. Kendisinin aday olup olmadığı sorusu üzerine nihai kararın genel merkez ve Başbakan Erdoğan’da olduğunu belirten Demir “Biz partinin emrinde bir il başkanıyız. Ne görev verilirse layıkıyla yerine getiririz” ifadelerinde bulundu.

 

BAŞKAN MÜDÜRLERİ KENDİSİ BELİRLER

Türkiye genelinde hiçbir adayın henüz açıklanmadığını belirten Demir aday belirleme ve açıklama konusunda tek yetkili ismin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi. İl genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyelerini il yürütme kurulunun belirleyeceğini belirten Demir belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile ilgili bir liste hazırlandığı ve isimlerin belirlendiği yönündeki iddiaları ise gerçek dışı olarak değerlendirdi. Birim müdürlerini belirleme yetkisinin seçilecek olan belediye başkanına ait olduğunu belirten Demir aksi bir durumun saygısızlık olacağını söyledi. Demir ayrıca seçim sürecini alınlarının akıyla atlatacaklarını ve yüksek oy oranı ile seçimi kazanacaklarını belirterek “Hata olabilir ama hatır olmayacak” dedi.



himmet kaplan
5.11.2013 10:01:21
bunlar beşir atalayı bitirecekler inş. atalay bir amerikan ajanıdır. ve misyonu ülkeyi bölmektir

ali t.
5.11.2013 12:02:18
birileri artık perde arkasından müdahale etmede ısrarlarını sürdürmemeli,olayın başından beri ben istediğimi yaparım bana kimse itiraz etemez,benim istediğim olur anlayışından yanlışından dönmeli aksi taktirde bundan bütün camianın zarar görmesinin kaçınılmaz olduğunun artık farkına varmalı diyor,mehmet demir e karşı çıkanlar hala sütatükonun devamından yana olanlardır diyor saygılar sunuyorum.

o.ulucan
5.11.2013 19:39:54
mehmet demir aday olmasın diye ayak oyunu yapanlara seslenmek istiyorum,artık bir dahaki dönem siyasi istikbalim tehlikeye girecekdiye düşünenler lütfen ayak oyunlarını bırakın sayın başbakanımızın en iyi kararı vereceğine inanıyorum,ama ayak oyunlarıyla bir yanlış yapılırsa bu seçim diğer seçimlere benzemez,çünkü 10 yıllık kötü bir belediyecilik örneği var bunun altından ancak sayın mehmet demir kalkar onun için mehmet saygılıymış falanmış filanmış hiç boşa kürek çekmeyin diyor saygılar sunuyorum.

dürüst olmak
6.11.2013 23:14:34
Sayın Başkan açıklamasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın bir aday adayını desteklediği yönündeki bilgilerin yanlış olduğunu belirterek “Böyle bir destekleme olsa kamuoyu ile paylaşılırdı” diyor fakat bir adaya destek verildiğini bizzat Ramazan bey Mecliste ziyarete giden aday adaylarına söylüyor hatta eski başkan Veli Korkmaz`ın Belediye Meclis ve İl genel meclis üyelerini belirleyeceğinden bile bahsediliyor ya Ramazan bey bu konuda yanlış biliyor yada Başkan söylemekten kaçınıyor yorum sizin ve bütün Kırıkkale biliyor fakat kimse söyleyemiyor neden acaba buda bi merak konusu

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı