Partimin verdiği görev şereftir

Partimin verdiği görev şereftir

MHP´DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV. MURAT ABALI, YÖNETİMİNİ OLUŞTURARAK GÖREVİNE BAŞLADI

MHP´DE MERKEZ İLÇE BAŞKANI AV. MURAT ABALI, YÖNETİMİNİ OLUŞTURARAK GÖREVİNE BAŞLADI

Partimin verdiği görev şereftir

Geçen hafta Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Av. Murat Abalı, kendisine ikince kez verilen bu önemli görevden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, ?Bizim için Milliyetçi Hareket Partisinin her kademesinde görev yapmak büyük bir şereftir. Bizi bu göreve yeniden layık gören Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey´e şükranlarımı sunarım? dedi.

24 HAZİRAN´DA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde MHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığını yürütürken, aynı seçimde partisinin 2. Sıra milletvekili adayı olduğu için bu görevden ayrılan Av. Murat Abalı, yaklaşık 4 aylık bir aradan sonra yeniden aynı göreve getirildi. Bu süreçte Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Yaşar Erdal´ın yerel seçimlerde görev alacağı ayrıldığı Merkez İlçe Başkanlığına getirilen Av. Murat Abalı, yeni yönetimini oluşturarak göreve başladı.

YENİDEN MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU

Göreve başlaması münasebetiyle düzenlenen toplantıya İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun yanı sıra, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni Merkez İlçe yönetimi ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Abalı, ?24 Haziran´da yapılan seçimde bizleri 2. sıradan milletvekili adaylığına layık görerek onurlandıran Sayın Genel Başkanımız, şimdi de eski görevimizi bizlere tevdi etmiştir. Tüm bu süreçlerde gerek şahsıma, gerekse birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Bilge Liderimize sonsuz teşekkürler ederim? dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET´İN KADROLARI HER AN GÖREVE HAZIR

İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun hem Kırıkkale için hem de Milliyetçi Hareket Partisi için büyük bir kazanım olduğuna vurgu yapan Abalı, sözlerine şöyle devam etti: ?Her fırsatta dostluğuyla, kardeşliğiyle ve elbette teşkilat başkanlığı yönüyle her an yanımızda olan İl Başkanımız Erdal Baloğlu´na da ayrıca minnettarlığımı ifade etmek isterim. Gerek ülkemiz, gerekse şehrimiz Milliyetçi Hareket Partisinin ülkücü, vatansever kadrolarının karşılık beklemeksizin Türkiye için, Türk Milleti için neler yapabileceğini her durumda müşahede etmiştir, etmeye de devam etmektedir.?

?VATANA VE MİLLETE HİZMET YOLUNDA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ?

?Önümüzde yine bir seçim süreci var. Her zaman olduğu gibi bu seçimde de Milliyetçi Hareket´in bir neferi olarak gece gündüz, sıcak soğuk edemeden; önce ülkemiz ve milletimiz, sonra da partimiz için çalışıp vatanımızın her köşesine, Kırıkkale´mizin her karış toprağına hizmet götüreceğiz. Bizim siyasetten anladığımız budur, düsturumuz budur. Tüm adaylarımızla, tüm kadrolarımızla her türlü kibir ve bencillikten uzak vatana, millete ve memlekete hizmet yolunda elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.?

?DÜRÜST, NAMUSLU, ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİN MÜHRÜNÜ VURACAĞIZ?

?Seçim sürecinde gerek belediye başkanlıklarına, gerekse il genel ve belediye meclislerine aday olan tüm gönüldaşlarımızın da aynı duygu ve düşüncelere sahip olduklarından ve olacaklarından en ufak şüphemiz yoktur. Birlik ve beraberlik ruhuyla hazırlandığımız 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Üç Hilalli Bayrağı hem il merkezimizde, hem de 8 ilçe ve 2 belde belediyemizde, hakkını vererek, anlamına sahip çıkarak dalgalandıracağız. Vatanımıza, milletimize ve memleketimizin her bir karışına dürüst, namuslu, üretken belediyeciliğin mührünü vuracağız. Çıktığımız bu yolda hiçbirinizin bizleri yalnız bırakmayacağınıza eminiz. Vatan bizden hizmet bekler, bizler de hizmetkâr oluruz. Ne mutlu Türküm diyene.?



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu