Partilerde seçim hesaplaşması

Partilerde seçim hesaplaşması

ÜÇ AYDAN BU YANA BAYRAM HAVASI YAŞANAN PARTİLERDE ŞU SIRALARDA TAM BİR SESSİZLİK HÂKİM

Partilerde seçim hesaplaşması

Üç aydan bu yana bayram havası yaşanan partilerde şu sıralarda tam bir sessizlik hâkim. AK Partide bir milletvekilinin kaybedilmesinin hesaplaşması yapılırken faturanın kime kesileceği merak ediliyor. CHP´de ise şokun etkisi sürüyor. Bir vekil çıkartan MHP´de bayram havası esiyor.

AK PARTİDE FATURA KİME KESİLECEK?

Yaklaşık üç aydan bu yana seçim havası yaşanan parti il binalarında şu sıralarda tam bir sessizlik hâkim. Özellikle hem iktidardan düşen hem de Kırıkkale´de bir vekil kaybeden AK Parti il binasında neredeyse herkes bir suçlu arıyor. Seçim sonuçlarının hemen arkasından partinin yetkili organları peş peşe yaptıkları açıklamalarla kamuoyunda tartışılan konulara açıklık getirirken parti yöneticileri seçim sonucunu değerlendirirken kamuoyunda faturanın kime kesileceği merakla bekleniyor.

CHP´DE ŞAŞKINLIK, MHP BAYRAM VAR

Bir vekil çıkartmasına kesin gözle bakılan CHP´de ise alınan oy oranının şaşkınlığı yaşanıyor. İl ve ilçe teşkilatı seçim sürecinde yapılan eksiklikler ve hataları yapacağı bir toplantı ile masaya yatırması beklenirken seçim sürecinde nerede hata yapıldı, hatanın kaynağı ne bu toplantıda ele alınacak. Bir vekil çıkartan MHP´de ise bayram havası sürüyor. Milletvekili Seyit Ahmet Göçer teşekkür ziyaretlerini sürdürürken parti il binası partililerle dolup taşıyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız