Parlak dişler, parlak gülüşler

Parlak dişler, parlak gülüşler

GÜNLÜK AĞIZ BAKIMI ÖNEMLİ

Parlak dişler, parlak gülüşler

Kırıkkale´de öğretmenlere "Parlak Dişler, Parlak Gülüşler" Projesi kapsamında, ağız ve diş sağlığı konusunda eğitim verildi.

DİŞ FIRÇALAMA ALIŞKANLIĞINI KAZANDIRALIM

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Konferans Salonundaki eğitimde konuşan projenin il temsilcisi Ömer Yağlı, her bireyin sağlıklı bir diş yapısına sahip olması için özellikle öğrencilerin küçük yaşlarda diş fırçalama alışkanlığının kazandırılması gerektiğini söyledi.

GÜNLÜK AĞIZ BAKIMI ÖNEMLİ

Diş sağlığı, diş bakımı ve diş fırçalama teknikleri hakkında bilgi veren Yağlı, "Toplumumuzdaki her yaş grubundaki bireylerde diş sağlığı ve ağız bakımı önemli sorunlardan biridir. Ağız sağlığı bozulursa vücudun da sağlığı bozulmuş olur. Bunun için özellikle de öğrencilerimizin küçük yaşlarda diş fırçalama ve ağız bakımını yapabilmeleri için bir bilinç oluşturmalıyız. Tüm öğretmen arkadaşlarımız derslerin yanı sıra öğrencilere bu eğitimleri verirlerse, daha sağlıklı bireylerin yetişmesine katkı sağlamış oluruz" diye konuştu. Yağlı, kent genelindeki ilkokulların üçüncü sınıf öğrencilerine, ücretsiz diş macunu ve diş fırçası dağıtılacağını sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!