Parkta inanılmaz intihar

Parkta inanılmaz intihar

Kırıkkale Başpınar semtindeki Belediye Parkında bir kişi çam ağacına kendini asarak intihar etti. Ağaçta asılı cesedi bulunan kişinin üzerinden kimlik çıkmadı ancak pantolonunun cebinde tren bileti bulundu.

VATANDAŞLAR BULDU
Gündoğdu Mahallesi yakınlarında bulunan Kırıkkale Belediyesi Başpınar Parkı`ndaki bir çam ağacında, vatandaşlar sabah saatlerinde, boynuna çamaşır ipiyle asılı bir erkek cesedi gördü. Polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, ceset üzerindeki incelemesinde kimlik bulamazken, pantolonunun cebinde çarşamba günü saat 19.00`da Malatya`dan Ankara üzeri İstanbul`a giden `Kurtalan Güney Ekspresi, Mehmet Karanfil` yazan bilet buldu.
CESEDİ ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ
Olay yerine gelen savcısının yaptığı incelemenin ardından indirilen ceset, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna, ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.
MUHTEMELEN KIRIKKALELİ DEĞİL 
Bilette Ankara yolcusu olduğu tespit edilen ve önceki gün sabah 05.00 sıralarında Kırıkkale İstasyonu`nda indiği belirlenen kişinin perşembe gününü Kırıkkale`de geçirdiği, gece parka gelerek intihar etmiş olabileceği belirtildi. Ölen kişinin bilette yazılı Mehmet Karanfil olup olmadığı araştırılıyor.


Ali Dursun
20.01.2013 13:17:34
Şimdi bu kisi malatyadan istanbula gidiyorsa ki bunun dogrulugu mechul bu kisi neden o parki secsin vede bu park cevresinde yo varsa bence bu kisi ya olduruldu getkrildi yada oraya baskasi tarafindan asilmista olabilir tabii ki bunu otopsi belirleyecek .Ne diyelim Kendini asti ise Allah Rahmet eylesin demekten baska Allah bilir ne derdi vardi.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama