Parkta bulunan altın 4 kilo değil 40 grammış

Parkta bulunan altın 4 kilo değil 40 grammış

Zabıta Müdürlüğü`nde çalışan 3 görevlinin Hüseyin Kâhya Parkında bulduklarını ve içinde 4 kilo olduğu belirtilen çantada gerçekte 40 gram altın olduğu iddia edildi. Altınları sahibine teslim eden görevlileri makamında kabul eden Başkan Saygılı kendilerin

PARKTA DEĞİL ZAFER CADDESİNDE BULMUŞLAR

Edinilen bilgilere göre, Kırıkkale`de zabıta ekipleri Zafer Caddesi üzerinde içinde 14 ayar yaklaşık 40 gram altın ile evrak ve el terminali denilen cihazın bulunduğu bir çanta buldu. Evraklardaki şirket isminden yola çıkarak çantanın sahibini aramaya başlayan ekipler Memduh Yumuşak isimli sarrafın da yardımıyla çantanın Ankara`dan geldiği ve sarraflara altın satan Ufuk Tuba`ya ait olduğu tespit edildi. İçinde 40 gram altın ile evrak ve el terminali denilen cihazın bulunduğu çanta Memduh Yumuşak isimli sarrafın huzurunda sahibine teslim edildi.

BAŞKAN MEMURLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Durumdan haberdar olan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Zabıta ekiplerine yaptıkları duyarlı davranıştan ötürü teşekkür etti. Makamında basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Saygılı, ekiplerin sadece rutin işleri değil halkın refahı için elinden geleni yaptığını dile getirerek, "Arkadaşlar görevlerini yerine getirdiler. Yanlış hiçbir şeye tevessül etmediler. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

ÇANTAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİK

Devriye görevinde iken cadde üzerinde bulunan çantayı çocukların karıştırdığını görerek olaya müdahale ettiklerini söyleyen Zabıta Komiseri Aydın Uğurer ise şöyle konuştu; "Çocukların çantayı karıştırdığını gördük. Çanta açıktı. O anda kaşe elimize geçti. Kaşeden yola çıkarak bir sarraftan yardım alarak çantanın sahibini bulduk ve kendisine teslim ettik"

İNSANİ GÖREVLERİNİ YERİNE GETİRDİLER

Çantanın sahibinin bulunmasına yardımcı olan Memduh Yumuşak isimli sarraf da önemli olanın insani görevin yerine getirilmesi olduğunu söyleyerek, "İçinde 30 gram değil 30 kilo altında olabilirdi. Önemli olan arkadaşların insani görevlerini yaparak, getirip teslim etmesi" dedi.



harun saklıcan
26.12.2014 21:49:57
hele canım 4 kiloyu nasıl teslim etmişler diyor hayretler içerisindeydim 40grammış :)) hemde 14 ayar :)

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü