Parkomat uygulamasını sevdik

Parkomat uygulamasını sevdik

Kırıkkale?de yıllardır konuşulan ancak bir türlü hayata geçirilemeyen Parkomat Uygulaması yeni yılla birlikte uygulanmaya başladı. Uygulamanın ilk gününde sürücüler ile görevliler arasında küçük çaplı tartışma yaşanırken uygulamadan genelde herkesin memnu

Geçtiğimiz günlerde faaliyete geçirilen Parkomat uygulaması ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz sürücüler genelde uygulamadan memnun olduklarını ifade ederken bazı küçük çaplı olumsuzluklarında yaşandığını ileri sürdüler. Yeni bir uygulama olması nedeniyle zaman içerisinde uygulamanın oturacağını söyleyen görevliler ise sürücülerin ve esnafların kendilerine yardımcı olmalarını istediler. Uygulamadan memnun olduğunu belirten Emrah Yöndemli, bu tür çalışmalar ile devletin para kazanmasının önemli olduğunu belirtti.  Yöndemli şehirde trafik düzeninin parkomat sistemi ile yeniden düzene girdiğini belirterek, sürücülerin hassasiyetle bu uygulamaya destek vermeleri gerektiğini bildirdi.

Muhammed Elri ise sürücülerin ödediği paranın Kırıkkalespor?a destek olarak verilmesi gerektiğini söyledi.  Şehrin önemli caddelerinde uygulamaya sokulan parkomat sisteminin Kırıkkale açısından önemli olduğunu belirten Elri, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Parkomat uygulamasının fiyatlarının biraz daha aşağı çekilmesini isteyen Yusuf Erciyas, bu konuda fiyatların daha da uygun olabileceğini söyledi. Büyükşehir modelinin Kırıkkale?de hayata geçmesinin önemli bir adım olduğunu belirten Erciyas, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

Caddelerin uygulama ile yeni bir düzenlemeye girdiğini belirten Adil Arslan, belediyenin uygulamasından memnun olduğunu bildirdi. Ülke olarak benzin, mazot, gibi dünyanın en çok vergisini verdiklerini belirten Arslan, bu uygulamanın da kendilerini etkilemediğini bildirdi.

Araçlarını güvenle caddelere park edeceklerini belirten Cafer Gök ise belirli zamanlarda araçların yanında duran görevlilerin sürücülere güven verdiğini söyledi. Gök, Yıllardır böyle bir çalışmanın eksikliğinin bugün giderilmesinin önemli olduğunu belirtti.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü