Parka saldırdılar

Parka saldırdılar

SULAKYURT CUMHURİYET PARKININ MESİRE ALINANA KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER TAHRİP ETTİ

SULAKYURT CUMHURİYET PARKININ MESİRE ALINANA KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER TAHRİP ETTİ

Parka saldırdılar

Sulakyurt İlçesi´nde belediye tarafından yaptırılan Cumhuriyet Parkı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edildi.

GECE TAHRİP EDİLMİŞ

Gece bilinmeyen bir saatte parka gelen kişi ya da kişiler parkta bulunan barbeküler, kamelyalar, misafirhane, garaj kapı ve pencerelerine zarar verdiler.

BİZİ YILDIRAMAZLAR

Hizmete girdiği günden bu yana mevcut haliyle ziyaretçi akınına uğrayan Cumhuriyet parkındaki mesire alanı tahrip edilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, "Benim amacım Cumhuriyet Parkı´na gelen insanların rahat etmeleridir. İlçe halkımız başta olmak üzere bölgeye hizmet veren Cumhuriyet Parkının tahrip edilmesinin bizi caydırmak olduğunu düşünüyorum. Fakat onlara inat hizmetlerimize yılmadan devam edeceğiz" dedi.

VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Vatandaşın ücretsiz olarak yararlandığı Cumhuriyet Parkının Mesire alanı olarak da kullanıldığına dikkati çeken Belediye Başkanı İsmail Bildik, "Park´ın güvenliği ya da herhangi bir koruma görevlisi olmaması nedeniyle buraya gelen kişiler kamu malına zarar vererek kullanılamaz hale getirdiler. Bu şahıs ya da şahıslar biran önce belirlenerek yaptıklarının hesabını vermelidirler" şeklinde konuştu.

ZARAR 15-20 BİN LİRA

Cumhuriyet parkının mesire alınanda yapılan tahribatın maddi değerinin 15-20 bir lira dolayında olduğunu kaydeden Başkan Bildik, Parkımızı en kısa zamanda eski haline getirerek halkımızın hizmetine tekrar sunacağız" dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü