Park Villa Lansmanı gerçekleştirildi

Park Villa Lansmanı gerçekleştirildi

Kırıkkale’nin en prestijli konut projesi olan Park Villa’nın lansmanı gerçekleştirildi. Proje örnek daireyi gezen ziyaretçilerden tam not aldı.

Kırıkkale’nin en köklü inşaat firmalarından Trabzon inşaat tarafından hayata geçirilen Park Villa projesinin tanıtımı Osman Gazi Mahallesinde gerçekleştirildi. Lansmana Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, milletvekilleri Mustafa Kaplan, Ahmet Önal, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, MHP İl Başkanı Murat Abalı, TSO Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlilerle tek tek ilgilenip villalar hakkında bilgi veren proje sahibi Trabzon İnşaat firmasının sahibi ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mimar Ahmet Varlı, her aşamasına birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilen villaların tesliminin 2024 Haziran ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Örnek daireyi gezerek proje hakkında Varlı’dan bilgi alan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ülkenin kaliteli ve dayanıklı yapılara ihtiyacının daha çok anlaşıldığı bu dönemde böylesine farklı bir mimariyle kaliteli ve dayanıklı konutlardan oluşan bir projeyi Kırıkkale’ye kazandırdığı için firma sahibi Ahmet Varlı’ya teşekkür etti. Milletvekilleri Kaplan ve Önal’da örnek dairenin mimarisi ve kalitesi ile standartların üzerinde bir izlenim verdiğini söylediler. Her biri otopark hariç 180 m2 oturuma sahip, 2’şer araçlık kapalı otoparkı bulunan, müstakil bahçeli 28 villadan oluşan Park Villa ile şehrin parlayan yıldızı konumundaki Osmangazi Mahallesine estetik bir görünüm kazandıracak bir projeye imza atmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Varlı, lansmana gösterilen ilgiden dolayı tüm ziyaretçilere teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız