Park ettiği otomobilini demir yığını olarak buldu

Park ettiği otomobilini demir yığını olarak buldu

YANGINDAN LPG ETKİLENMEDİ

Park ettiği otomobilini demir yığını olarak buldu

Kırıkkale´nin Yaylacık Mahallesi 376. Sokakta, yolun sağ tarafına park edilen otomobilin elektrik aksamının kısa devre yapması sonucu meydana gelen yangında oto demir yığını haline geldi.

DEMİR YIĞINI HALİNE GELDİ

Gece geç saatlerde aniden tutuşan Kamil Karakaya´ya ait 71 AZ 658 plakalı otomobilde dumanları gören mahalle sakinlerinin Emniyet ve itfaiyeye haber vermeleri ile birlikte tutuşan oto Kırıkkale Belediye itfaiye ekiplerinin tüm çabalarına rağmen kurtarılamayınca demir yığını ortaya çıktı. Bu arada yaklaşık 20 dakika devam eden yangın söndürülürken etrafta bulunan araçlara ve konutlara sirayet etmesi önlendi.

YANGINDAN LPG ETKİLENMEDİ

Otomobilin LPG bulunmasına yanı sıra Belediye itfaiye ekipleri mahalle de büyük panik yaratacak olan patlamayı LPG Gazını sökmeleri ile önlenirken 43 yaşındaki Kamil Karakaya, ?Otomobilimde yangının nasıl çıktığını bilmiyorum. Sabah saatlerinden beri otomobilim burada duruyordu. Annem Mürüvvet bana bağırarak koş taksi yanıyor dedi. Bende otonun yanına gittiğimde alev almıştı. Şimdi ne olacak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.?

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yanan ve demir yığını haline gelen otomobille ilgili olarak soruşturmayı sürdürürken olayın otomobilin çakmağının kısa devre yapması sonucu çıktığı iddia edildi.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama