Paralel devletin oyununa boyun eğmeyeceğiz

Paralel devletin oyununa boyun eğmeyeceğiz

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ramazan Can, iyi giden Türkiye'nin önünün paralel devlet tarafından kesilemeyeceğini söyledi. Ülkenin daha önceleri darbelerle yönetildiğini belirten Can, son Gezi Parkı olayında olduğu gibi,

YOLSUZLUĞUN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN GELDİK

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ramazan Can, partisinin İl Başkanlığı’nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’yi derinden etkilen ‘Yolsuzluk Operasyonu’ hakkında açıklama yapan Can, ‘Kim bu ülkede yetim hakkı yemişse, Allah ondan hesap sorsun” dedi.

AK Parti’nin yolsuzluk ve yoksulluğun önüne geçmek için kurulduğunu hatırlatan Can, soruşturma zamanının aslında her şeyi açıkladığını bildirdi.

 

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNE GEÇMEK İSTİYORLAR

Paralel devletin büyüyen Türkiye’nin önüne geçmek istediğini belirten Can, halkın Gezi Parkı’nda yaşananları kimlerin yaptırdığını gördüğünü ve bunun da aynı şekilde görüleceğini ifade etti. Sandıkla seçilen bir iktidarın yine sandıkla gideceğini bildiren Can, vatandaşların son anketlerde partilerine olan oyunun arttığını ve her iki kişiden birinin yine AK Parti’ye oy verdiğini belirtti. Can, Türkiye’nin giderek büyüdüğünü ve bu konuda bazı kesimlerin rahatsızlık duyduğunu kaydetti.

 

ŞİDDETİ ARZU ETMİYORUZ

Can, TBMM`deki kavgaya ilişkin, "Hiç kimse şiddeti arzu etmez, milletvekilleri görüşleri ile meseleyi dile getirmesi lazım. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz" dedi. Türkiye Adalet Akademisini ilgilendiren 22 maddenin genel kurulda kabul edildiğini belirterek, HSYK ile ilgili maddelere henüz başlanmadığını, bu sürecin tekrar değerlendirilebileceğini, bir mutabakat olduğu taktirde anayasa değişikliğinin tekrar gündeme gelebileceğini söyledi.

 

ÖZÜR DİLİYORUM

Can, bir gazetecinin TBMM Adalet Komisyonu`nda geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylarla ilgili sorusu üzerine, yaşananlardan dolayı kendi payına özür dilediğini, Adalet Komisyonunun ihtisas komisyonu olduğunu, dağarcığında hukuk bilgisi olanların yasalaştırılmak istenen metni bu manada teknik olarak değerlendirmeleri gerektiğini kaydetti. Şimdi böyle bir yapı ile karşılaştıklarını ifade eden Can, şöyle konuştu:

 

MUHALEFETİN SÖZCÜSÜ HAKARET EDİYOR

“Her konuşan muhalefet partisinin sözcüsü, iktidar partisi sözcülerine hakaret ediyor, `hırsız` diye ağza alınmayacak bazı sözler söylüyor. Bu olaylar komisyonda da oldu, netice itibariyle insan etten, sinirden yaralatılmıştır. Bunlara sabır gösteremeyebiliyoruz, sabır patlaması oluyor. Ama hiç kimse şiddeti arzu etmez. Milletvekilleri görüşleri ile meseleyi dile getirmesi lazım. Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz”

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız