Pandemiyle önemli mücadele sergileniyor 

Pandemiyle önemli mücadele sergileniyor 

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, hastanede çalışan personelleri ziyaret ederek, “Tüm dünyanın yoğun bir şekilde çaba gösterdiği bir pandemi yaşamaktayız.

Ülkemizde sağlık çalışanlarımız gerek personel sayısı gerekse içinde bulundukları imkanları düşünmeksizin hem kendi hem ailesinin sağlığından, zamanlarından, ailelerinden çeşitli fedakarlıklar yaparak yoğun iş tempoları ile birlikte görevlerini ifa etmektedirler” dedi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan ve yönetimi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanlarını ziyaret etti.  Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak ile görüşen Şube Başkanı Akdoğan, “Tüm dünyanın yoğun bir şekilde çaba gösterdiği bir pandemi yaşamaktayız. Ülkemizde sağlık çalışanlarımız gerek personel sayısı gerek se de içinde bulundukları imkanları düşünmeksizin Hem kendi hem ailesinin sağlığından, zamanlarından, ailelerinden çeşitli fedakarlıklar yaparak yoğun iş tempoları ile birlikte görevlerini ifa etmektedirler. İlimizde de bu amaç uğrunda yoğun bir iş temposu yaşayan Yüksek İhtisas Hastanemiz çalışanlarımıza Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüşlerini ifade etti. Ziyaret karşılıklı memnuniyet ifadeleri ile sonlandırıldı



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız