Paldır küldür Siyaset Yapmayacağım

Paldır küldür Siyaset Yapmayacağım

MHP Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı Serdar Yarar yeni bir anlayışla paldır küldür değil ilmi siyaset yaparak şehrin hizmetine talip olduğunu söyledi. Yarar mevcut yönetimi eleştirmek yerine alternatif sunarak vatandaşın oyunu isteyeceklerini bildirdi

NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan aday adayı iş adamı Serdar Yarar adaylığı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ ve Yazıişleri Müdürü Murat Karadağ ile uzun uzun sohbet eden Yarar Siyaseti okul çağlarından itibaren takip ettiğini ve bizzat siyasetin içinde yer aldığını belirtti. Mensubu bulunduğu MHP?nin en alt kademesinden en üst kademelerinde fiili görevlerde bulunduğunu söyledi. Yarar içinde bulunduğu mesleği gereği toplum psikolojisini ve toplumun istek ve taleplerini iyi bildiğini belirterek Kırıkkale?nin hizmetine talip olmak için partisinden aday adayı olduğunu belirtti. 
ÖNCE KENDİMİZİ SORGULADIK
Aday adaylığı konusunda önce kendini sorguladığını belirten Serdar Yarar bu konuda hiçbir zaman bireysel düşünmediğini çekirdek kadroda yer alan arkadaşları ile uzun uzun düşünüp gerekli temaslar sonucunda aday adayı olma kakarı aldıklarını bildirdi. Kendisinin okul döneminden başlayan ve ocak başkanlığından merkez ilçe yöneticiliğinde ve diğer kademelerinde görev aldığını belirten Serdar Yarar 20 yıldan bu yana parti içinde aktif görevlerde bulunduğunu söyledi. Siyasette vitrin diye tabir edilen çevredeki aktif siyaset yapan şahsiyetlerin önemine işaret eden Yarar bu konuda çok iddialı olduğunu belirterek ?Yapacağımız vitrinde her kesimden her eğlimden insanlar olacak, hiç kimsenin kimliğine bakmayacağız, herkesi kucaklayacak bir yapı ile insanların karşısına çıkacağız, paldır küldür siyaset yapmayacağız kimseyi geçmişi ile yargılamayacağız, eleştirmeyeceğiz alternatif sunarak daha iyisini yapacağımızı anlatacağız? dedi. 
SİYASETİ TEPEDEN YAPMAK İSTEMİYORUZ
Bu güne kadar siyasette hep yukardan aşağıya doğru yani tepeden inme diye tabir edilen yukardan yapılan atamalarla yapmak yerine aşağıdan yukarıya anlayışı içinde yapacaklarını anlatan Serdar Yarar belediye hizmetlerinde de neyin nasıl yapıldığını da çok iyi bildiğini söyledi. Mesleğinin gereği olarak yapılan hizmetlerin ve yapılması gerekenleri iyi bildiğini anlatan Serdar Yarar taş döşeyip sökmek yerine kalıcı yatırımlardan yana olduğunu söyledi. Mevcut belediye yönetimini de eleştiren Yarar belediyeyi sadece taş söküp taş döşeyen, içilir diye içilmeyen su ve daha benzeri işleri ile tanıdığını belirten Yarar seçim sürecinde ulaşmadık mahalle, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade etti. Bu arada partinin gelmiş geçmiş yönetim kadrolarında yer almış tüm partililere ulaşarak onlarla istişare edeceklerini bildirdi. Önemli bir yönetim kadrosunun hazırlığını yaptıklarını da anlatan Yarar, Eleştirmeyeceğiz alternatif sunacağız, Paldır küldür siyaset değil ilmi siyaset yapacağız? dedi.


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız