ÖZTÜRK’ÜN KAMPANYASI BÜYÜYOR

ÖZTÜRK’ÜN KAMPANYASI BÜYÜYOR

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ün ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı kampanyası kamuoyunda karşılık buldu.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’dan sonra eski başkan yardımcısı iş adamı Hakan Şansal, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu’da kampanyaya katılarak yüzlerce öğrencinin yüzünü güldü

KAMPANYA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Örtürk’ün geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması ve bizzat kendisinin de katıldığı “İhtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımı” kampanyası özellikle MHP çevresinde büyük karşılık buldu. Okul öncesinde hayırlı bir girişim olarak değerlendirilen kampanyaya ilk olarak Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz katıldı. Türkyılmaz ilçedeki ihtiyaç sahibi çok sayıda öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Eski Belediye Başkan yardımcısı ve iş adamı Hakan Şansal da kampanyaya destek oldu. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik de ilçedeki çok sayıda ihtiyaç sahibi öğrenciyi sevindirdi.    

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız