Öztürk’ten belediyelere büyük destek

Öztürk’ten belediyelere büyük destek

MHP'Lİ BELEDİYELER, MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZTÜRK’ÜN DESTEKLERİYLE DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

MHP'Lİ BELEDİYELER, MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZTÜRK’ÜN DESTEKLERİYLE DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

Öztürk’ten belediyelere büyük destek

2019 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden seçilen ilçe ve belde belediye başkanları, bulundukları merkezlerin çehresini değiştirmeye devam ediyorlar. Dur durak bilmeden gece gündüz çalışan MHP’li belediyeler, beldelerini ve ilçelerini köy görüntüsünden kurtarıyorlar.

Yerel Seçimlerde Karakeçili, Sulakyurt ve Yahşihan ilçelerinin yanı sıra Hacılar Beldesinin de belediye başkanlıklarını kazanan Milliyetçi Hareket Partisinin üretken ve çalışkan başkanları, gece gündüz mesailerini şehirlerine ve beldelerine hizmet için harcıyorlar.

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün de en az belediye başkanları kadar ilçe ve beldelerinin imarı için gece gündüz mesai harcadığını kaydeden MHP’li belediye başkanları, “Karakeçili’deki yatırımların yanı sıra, Sulakyurt ve Yahşihan’daki yüksek meblağlı alt ve üstyapı harcamalarında devlet desteğinin sağlanması için her kapıyı aşındıran Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ederiz” dediler.

Son olarak, hafta sonu Hacılar’ın belde merkezindeki yol sorununa neşter vuran MHP’li Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, “Üretken belediyecilik anlayışımızı hizmete dönüştürerek halkımıza sunmak üzere geldiğimiz bu görevde gecemizi gündüzümüze katmaya devam ediyoruz” dedi.

“Belde merkezimizin asfaltlanması için kullanılan ve kilometresi 1 milyon TL olan sıcak asfaltın temini için yoğun mesai harcayan MHP’li Kırıkkale Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün başta bizler olmak üzere tüm Kırıkkale’mize hizmet getirmek için ne denli çalıştığını çok iyi biliyoruz.”

“Kırıkkale halkı da şunu çok iyi bilmeli ki, başta biz MHP’li belediyeler olmak üzere, tüm şehrimiz böyle çalışkan, parti ve siyasi görüş ayrımı yapmaksızın şehri ve hemşehrileri için gecesini gündüzüne katan bir milletvekiline sahip olduğu için ancak mutluluk ve gurur duyar. Bu zor günlerde bile Kırıkkale’mize olan desteğini bir an olsun bırakmayan Sayın milletvekilimize sonsuz şükranlarımızı sunarız” diye konuştu.



AHMET METİN
14.10.2020 17:19:16
Başkanım ben kazmaca köyü sakinlerinden AHMET METİN kazmaca köyü kalecik arasında 5 kilo metre yolumuz çok bozuk onunla bir ilgilenirseniz çok makbule geçer hiç yoktan mucur asfalt atilsin başkanım gelip bir görseniz kırıkkale de böyle yol kaldı mı dersiniz baskanim saygilarimla başkanım

İrfan Simsek
14.10.2020 21:48:59
Ey Tabiki o kadar olacak Diğer Ak partili belediyeler gerekli gereken hizmete doydular, normal degilmi, geç kalınmış hizmetleri yapılıyor, Milletvekili Av.Halil Öztürk bey olmasaydı vekil olarak o bölgeler ihmale uğrayıp yapilmayacakti ve yine yapilmazdi, sağolsun birebire bizzet kendi emek ve gayretlerini emeklerini esirgemeyerek, yardımcı oluyor varolsun sağolsun,sayın Kırıkkale milletvekili Av.Halil beye teşekkürler ediyoruz,

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız