Öztürk, İlçelere de nöbete geleceğim”

Öztürk,  İlçelere de nöbete geleceğim”

ÖZTÜRK 3-0`DAN EMİN...

Öztürk, İlçelere de nöbete geleceğim”

AK Partili milletvekillerinin dönem boyunca devam ettirdikleri nöbetçi vekillik uygulamasının önemine değinen Ramazan Can, Vatandaşla birebir görüşmeler yaparak sorunlarını çözmeye çalıştık” dedi. Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise, bu uygulamanın seçimden sonra ilçelerde de gerçekleştirileceğini ifade etti.

YİNE 3-0 YAPACAĞIZ

AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Milletvekili adayı Abdullah Öztürk halk günü öncesinde basın toplantısı düzenledi. Ak Partili Milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin yine 3 milletvekili çıkartmak olduğunu ilçelerdeki gezilerden sonra 2011 seçimlerine oranla daha fazla oy alacaklarını iddia ettiler. AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yine bir halk günü etkinliğinde bir araya geldiklerin ve halkın sorunlarını dinlediklerini belirterek, Geçen hafta içinde tüm ilçelere yönelik bir seçim gezimiz oldu. Tıpkı burada olduğu gibi ilçelerde de partimize büyük ilgi var. Biz ilçelerde parti çalışmalarımızdan söz ederken yaptıklarımızdan değil, yapacaklarımızdan söz ettik. Bu seçimlerde de aramıza yeni katılan Abdullah Öztürk kardeşimi meclise taşıyacağımıza ve yine 3 milletvekili çıkartacağımızdan hiç kuşkum yok. Yine rekor bir oy alacağız. Türkiye genelinde de yeni anayasa yapacak sayıya ulaşacağız” dedi.

TÜRKİYE'DE TEK

AK Parti Milletvekili Ramazan Can halk günü uygulamasının Türkiye'ye örnek bir uygulama olduğunu söyledi. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça halk ile iç içe olduklarını sorunlarını dinlediklerini ve çözüm içinde ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Can, Nöbetçi vekillik uygulaması ile vatandaşların Ankara'ya kadar gelerek hem zaman ve ekstra masraf yapmaların önledik. Biz parti binasında onlarla bir araya geliyoruz. Problemlerin kısa yoldan çözümü için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

İKTİDAR AVANTAJDIR

Ak Parti milletvekili adayı Abdullah Öztürk ise Kırıkkale'den bir muhalefet milletvekilinin seçilmesinin şehre bir faydasının dokunmayacağını söyledi. Öztürk partinin kuruluş aşamasından bu güne kadar görev aldığını kendisinin Keskin ilçesinde yaşadığını ve milletvekili olması halinde halk günü uygulamasını ilçelerde de yapacağını belirtti. Öztürk, Ben ilk kez Milletvekili adayı oluyorum. Bundan önce partimin sürekli yanında yer aldım çalışmalarda bulundum. İlçelerde yaptığımız ziyaretlerde gördük ki partimize büyük ilgi var. Buralarda halkımızı tekrar bağrımıza bastık. İktidar partisi milletvekili daima sorunları çözümü için büyük avantajdır” dedi. Öztürk nöbetçi vekillik uygulamasını ilçelerde de yapacaklarını ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız