Öztürk´e teşekkür yemeği

Öztürk´e teşekkür yemeği

"MECLİSİMİZDEN VEKİL ÇIKMASI BİZLERİ GURURLANDIRDI"

Öztürk´e teşekkür yemeği

Ticaret Borsası 2007 yılından bu tarafa Borsa Meclis Üyesiyken, 1 Kasım Milletvekilliği seçimlerinde Kırıkkale Milletvekili Seçilen 26. Dönem Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´e, teşekkür yemeği verdi.

PLAKET VERİLDİ

Kırıkkale Ticaret Borsası yönetimi, bir taraftan Meclisinden bir tane Milletvekili çıkarttığı için haklı gurur yaşarken, diğer taraftan Odalar ve Borsalar kanunu gereği Milletvekili seçildiği için meclis üyeliğinden düşen 26.Dönem Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün ayrılacak olmasının burukluğunu yaşadı. 2007 yılından bu tarafta Kırıkkale Ticaret Borsası´nın daha iyi bir noktaya gelmesi adına Borsa Meclisinde görev alan Öztürk´e bu zamana kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür yemeği ve plaket verildi.

MECLİSİMİZDEN VEKİL ÇIKMASI BİZLERİ GURURLANDIRDI

Polis evinde verilen teşekkür yemeğine ev sahibi Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer ve yönetim kurulu üyeleri, Borsa Meclis Başkanı Sadık Bildik ve Meclis Üyeleri ile Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk ve borsa üyeleri katıldı. Öztürk´e katkılarından dolayı teşekkür eden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Sümer ?Kırıkkale Ticaret Borsası olarak Meclisimizden bir tane Milletvekili çıkması bizleri gururlandırmıştır. 2007 yılından itibaren borsamız Meclisinde görev alarak, borsamız ve Kırıkkale´nin bir adım daha ileri gitmesi adına çalışmalar yapan, bundan sonraki dönemde de bizleri TBMM´de temsil edecek olan, eski meclis üyemiz ve yeni Kırıkkale Milletvekilimiz Abdullah Öztürk´e katkılarından dolayı teşekkür ediyor, TBMM´deki çalışmalarında başarılar diliyoruz? diye konuştu.

UYUMLU ÇALIŞTIK

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk de 2007 yılından bu tarafa görev aldığı Kırıkkale Ticaret Borsası yönetiminde uyumlu bir çalışma sergilediklerine dikkat çekerek ?Borsamızın ve Kırıkkale´mizin bir adım daha ileri gitmesi adına çalışmalar yaptık. Uyumlu bir çalışmaya imza atan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki dönemde de Milletvekili olarak sizlerle uyumlu bir çalışma ortamı oluşturup Kırıkkale´mize hizmet etmeye devam edeceğiz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız