Öztürk´e düğünde sanatçı sürprizi

Öztürk´e düğünde sanatçı sürprizi

?ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN KARDEŞİDİR?

Öztürk´e düğünde sanatçı sürprizi

Meclisin tatile girmesiyle birlikte Kırıkkale´deki düğün ve cenazelere birebir iştirak etmeye çalışan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, şehrimizin ünlü sanatçılarından Rahmet Safa Ulusoy´un evindeki düğün törenine katıldı. Burada Ülkücü Camianın yakından tanıdığı sanatçı Kaya Kuzucu ve şair-yazar Lütfi Yıldız ile karşılaşan Öztürk, bu karşılaşmadan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

?SEÇİM ÖNCESİ NE SÖZ VERMİŞSEK ŞİMDİ DE HEPSİ GEÇERLİDİR?

Gazeteci-Yazar Merhum Hasan Ulusoy´un oğlu, Ülkü Ocakları Sanatçısı Rahmet Safa Ulusoy´un düğün törenine katılan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, TBMM´nin tatil olmasını da fırsat bilerek elinden geldiğince Kırıkkale´de bulunmaya ve Kırıkkale halkının sevincini ve hüznünü paylaşmaya çalıştığını belirterek, ?Seçim öncesi ne söz vermişsek şimdi de hepsi geçerlidir? diye konuştu.

?ÜLKÜCÜ ÜLKÜCÜNÜN KARDEŞİDİR?

Düğünde Ülkücü Camianın yakından tanıdığı iki önemli sanatçıyla, Ülkü Ocakları Sanatçısı Kaya Kuzucu ve Şair-Yazar Lütfi Yıldız´la da karşılaşan Öztürk, her iki sanatçının da çok önemli değerler olduğuna vurgu yaparak, ?Sanatçı kardeşimiz Rahmet Safa´yı bu mutlu gününde yalnız bırakmayan iki değerli sanatçı abimize ben de minnetlerimi sunarım. İşte, ?Ülkücü Ülkücünün kardeşidir´ mantığı burada kendisini bur kez daha göstermiştir? şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız