Öztürk, Kırıkkalelilerin derdine koşuyor

Öztürk, Kırıkkalelilerin derdine koşuyor

MHP’Lİ ÖZTÜRK, ENGELLİ HEMŞEHRİLERİNİ MUTLU ETMEYE DEVAM EDİYOR

Kırıkkaleli hemşehrilerinin her türlü derdine koşan ve bir an olsun hemşehrilerini yalnız bırakmayan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, yine engelli bir hemşehrisine akülü araç alarak mutlu etti.

TÜM AİLEYİ MUTLU ETTİ

Sıcak, sevecen ve mütevazı tavırlarıyla tüm Kırıkkalelilerin sempatisini kazanan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, yapmış olduğu araştırma sonucunda akülü araca ihtiyacı olduğu belirlenen engelli bir hemşehrisine akülü araç temin edip danışmanları aracılığıyla ulaştırarak tüm aileyi mutlu etti.

TÜM ENGELLİLERİN SEMPATİSİNİ KAZANDI

Önceki yıllarda da tespit ettiği engelli hemşehrilerinin sıkıntılarını giderdiği için Kırıkkale’deki tüm engellilerin sempatisini kazanan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, yalnızca engellilere değil, tüm mağduriyet yaşayanlara ve ihtiyaç sahiplerine de kol kanat geriyor.

HERKESİN DERDİNE KOŞUYOR

Kırıkkaleli hemşehrilerinin yalnızca milletvekili değil, kardeşi, abisi, evladı olan MHP’li Öztürk, evi yanana ev yaptırıyor, okul açılırken öğrencilerin giderlerini düşünüyor, şehit ailelerinin anneler ve babalar günlerini bir kez ihmal etmiyor.

KIRIKKALELİLERİN ANKARA’DAKİ ABİSİ

Bu tavırlarıyla herkesin sevip saydığı bir siyasetçi olan MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, her fırsatta bir araya geldiği hemşehrilerine ifade ettiği gibi makam kapılarını ve gönül kapısını her daim hemşehrilerine açık tutuyor. Bu yönüyle de Kırıkkalelilerin Ankara’daki abisi olarak değerlendirilen MHP’li Öztürk, bu yönüyle de tüm Kırıkkalelilerin takdirini kazanmış durumda.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız