Öztürk, Kırıkkale’de Sürekli nabız tutuyor

Öztürk, Kırıkkale’de Sürekli nabız tutuyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Meclis Çalışmalarından fırsat buldukça Kırıkkale’de vatandaşlarla bir araya geliyor.

Sokakta vatandaşları dinliyor, Cumhur ittifakının çalışmalarını anlatarak yaklaşan seçimlerde vatandaşın oyuna bir kez daha talip olduklarını ifade eriyor. Öztürk beraberinde İl Başkanı Murat Abalı, İlçe Başkanı Faruk Akbulut ve yöneticilerle sürekli Kırıkkale’de nabız tutuyor.

HER FIRSATTA KIRIKKALEYE GELİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk Meclis çalışmalarından fırsat buldukça Kırıkkale’ye gelerek burada vatandaşlarla bir araya geliyor. Merkez dahil ilçe ziyaretlerini de hiç aksatmayan Halil Öztürk vatandaşları dinliyor, sorunlarına çare olmaya çalışıyor. Cumhur ittifakının çalışmaları hakkında vatandaşlara fikirlerini anlatan Halil Öztürk Kırıkkale’nin her türlü sorununun meclise taşıyarak ilgili bakanlıklar düzeyinde sorunların çözümü konusunda emek harcıyor. Kırıkkale’nin genel sorunlarının tümünü meclise taşımaya gayret ediyor.

TÜM ESNAFLARI ZİYARET EDİYOR

Milletvekili Halil Öztürk’e Kırıkkale ziyaretlerinde öncelikli il Başkanı Murat Abalı ilçe Başkanı Faruk Akbulut ve zaman zaman ilçe Belediye Başkanları da eşlik ediyor. Önceki gün Kırıkkale’de önce Zafer Caddesindeki esnafları ziyaret eden Milletvekili Halil Öztürk beraberinde il ve ilçe bakanları ve Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu ile Hüseyin Kahya Parkı çevresinde kurulan bayram pazarını ve parktaki vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet adan Öztürk çevrede toplanan çocuklara şapka hediye etti Halil Öztürk ülkenin geleceği için vatandaşın bir kez daha oyuna talip olduklarını anlatıyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız