Öztürk Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Öztürk Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, TBMM’de özel bir basın açıklaması yaparak, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Kadının Varlığı Her yerde

MHP Milletvekili Halil Öztürk açıklamasında şanlı tarihimizden bu yana Tük Kadınının varlığının her yerde izi olduğunu belirterek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:” "Türkiye’nin gelişmesinde ve çağdaşlaşmasında çok büyük değer ve emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin de en temel öğesi konumundadır. Türk kadını öteden bu yana bir yandan toplumun yapısını güçlendirip şekillendirirken, diğer taraftan aile birliğinin en önemli unsuru olarak; özverinin, fedakârlığın ve sevginin de kaynağını oluşturmuştur.

Hayatımızın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakârlığı, üretkenliği ve yetiştirdiği evlatlarıyla geleceğimizi şekillendiren kadınlarımız her türlü değeri fazlasıyla hak etmektedir.

MHP Politikalarında Kadının Önemi Büyüktür

Açıklamasında MHP’nin bugüne kadar kamuoyu ile paylaştığı tüm belgelerinde (Seçim Beyannamesi, Parti Programı, Kadınlara Yönelik Çalışmalar vb.) kadının öneminin büyük ve değerli olduğunu da belirten Milletvekili Halil Öztürk; “Milliyetçi hareket Partisi olarak biliyoruz ki; Kadın sabrın, umudun, sevginin, fedakârlığın sembolüdür. Kadın güçlüyse aile de, toplum da güçlü olacaktır. Bu yüzden hayatımızın her alanında kadınlarımızın gücüne ve aklına ihtiyaç vardır.

Bu duygularla, başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.” dedi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız