Öztürk "Çıktığımız Hayırlı Bereketli Yol"

Öztürk

MHP Kırıkkale’nin Sesi, Gücü, Aynası Olmaya Devem Edecek

MHP’li Öztürk Çıktığımız Hayırlı Bereketli Yol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk; Partisinin dün akşam açıkladığı 28 inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri Aday Listesi’nde, Kırıkkale’yi MHP adına temsil etmesi uygun görülmesi üzerine TBMM’de bir açıklama yaptı. Öztürk; ‘Çıktığımız Yol, Hayırlı Bereketli Yol” dedi.

MHP Kırıkkale’nin Sesi, Gücü, Aynası Olmaya Devem Edecek

14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan 28 inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, kendisini Kırıkkale’den adaylığa uygun gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye şükranlarını sunan Av. Halil Öztürk; “27 nci dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde de, şahsımın adaylığımı uygun gören Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bizlere duymuş olduğu güvenin hakkını vermek adına gecemizi gündüzümüze katarak, tüm teşkilatlarımızla ile birlikte gerek Kırıkkale’de, gerekse Ankara’da çalışmalarımızı sürdürdük. Gayretlerimize ve Kırıkkalemiz için gerçekleştirdiklerimize tüm hemşehrilerimizin şahit olduğunu düşünüyorum. Şimdi ben, ikinci sıra adayımız Av. Melike Boran İsmailoğulları ve 3 üncü sıra adayımız Menderes Eray ile tüm teşkilatlarımız ile birlikte yine hemşehrilerimizin o koca yüreklerine dokunmaya gayret edeceğiz. MHP; Allah’ın izniyle ve hemşehrilerimizin güçlü destek ve teveccühleriyle Kırıkkale’nin Sesi, Gücü, Aynası olmaya devam etmeye taliptir.’ dedi.

Kırıkkale’yi Orta Anadolu’nun İncisi Yapmaya Kararlıyız

Açıklamasında 14 Mayıs’taki seçimlerin önemine de değinen MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk; “Bu seçimler ile Cumhuriyetimizin gelecek yüzyılına şekil vereceğiz: ‘Ya Güçlü Bir Türkiye, ya da 7 kafadarın yönetemeyeceği bir Türkiye’ diyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak inancımız Kırıkkale’mizin, Ankara merkezli, milli politikalardan yana olacağı ve tercihlerini bu yönde kullanacağıdır. MHP olarak; ‘Kırıkkale’yi Orta Anadolu’nun İncisi’ yapmaya kararlıyız. Bu yüzden Kırıkkalemize; “tüm hizmetlerimiz; ‘Senden ve Ailenden Yana, Senin ve Ailenin Mutluluğu, Huzuru’ için olacaktır, diyoruz. Bu yüzden; elini vicdanına götür; çocuklarının ve Kırıkkale’nin güzel geleceği adına; “Hak Ver, El Ver, Gönül Ver, Destek Ver!”, Kırıkkale’nin bu iddialı ve güzel değişimine sen de katıl, yine ‘Ben de varım’ de” diyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Her Şeyden Önce Türkiye Diyenleri Bekliyoruz

MHP olarak Kırıkkale’de seçim çalışmalarını çok önceden başlattıklarını ifade eden Av. Halil Öztürk; “Geride bıraktığımız 5 yıl boyunca TBMM’de Kırıkkale en çok gündeme gelen, adı geçen ilimiz olmuştur. Hemşehrilerimiz her hafta bizleri TBMM’ye gelmeden bizleri Kırıkkale’de bulmuş, dertleri derman bulmuştur. Hep söylediğimiz gibi bu dönem de Kırıkkale sahipsiz ve yalnız kalmayacaktır. 14 Mayıs’a kadar çıktığımız bu yolda ‘Her Şeyden Önce Türkiye’ diyen tüm hemşehrilerimizi yanımıza, yöremize bekliyor, o kutsal destek ve teveccühlerine talip olduğumuzu belirtiyoruz. “ dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız