Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

MİLLİ SAVUNMA BAKANI NURETTİN CANİKLİ, NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

MİLLİ SAVUNMA BAKANI NURETTİN CANİKLİ, NİKÂH ŞAHİDİ OLDU

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ün oğlu Hüseyin ile Salih Korucu´nun kızı Tuğçe düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli genç çiftin nikâh şahidi oldu.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Hatice-Salih Korucu çiftinin kızları Tuğçe ile AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah-Zehra Öztürk çiftinin oğlu Hüseyin, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Taç Mahal Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen düğün töreninde genç çiftin mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte damat ve gelin davetlilerle birlikte yöresel müzikler eşliğinde gönüllerince elendiler.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Düğün törenine; Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Bayraktar, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Ayhan Vural, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, ilçe belediye başkanları, AK Parti yönetimi, sivil toplum kuruluş temsilcileri Korucu ve Öztürk ailesinin çok sayıda eş, dost ve akrabaları katıldı. Düğüne katılan davetliler, genç çiftlerin mutluluklarına ortak olarak, evliliklerinin ömür boyu sürmesi temennisinde bulundular.

NİKÂHI BAŞKAN SAYGILI KIYDI

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın kıydığı nikâhın şahitleri arasında Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli de yer aldı. Bakan Canikli, Hüseyin ve Merve Öztürk çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın kıydığı nikâh sonrası Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli evlilik cüzdanı gelin Tuğçe´ye takdim etti. Bizler de İl gazetesi ailesi olarak genç çiftçe ömür boyu mutluluklar dileriz.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım