Öztürk, Tarım Komisyonuna katıldı

Öztürk, Tarım Komisyonuna katıldı

UYGUN BULUNAN KANUNLAR GÖRÜŞÜLDÜ

Öztürk, Tarım Komisyonuna katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Tarım, Orman ve Köyişleri komisyonu geçtiğimiz gün bir araya geldi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk´ünde aralarında yer aldığı komisyon üyeleri toplantıda 4 kanun tasarısını ele aldı.

ULUSLARARASI TALİ KOMİSYON

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin 4 kanun tasarısını benimsedi.  Komisyon, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk başkanlığında toplanarak, 4 uluslararası anlaşmayı tali komisyon olarak ele aldı

UYGUN BULUNAN KANUNLAR

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu, uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin 4 kanun tasarısını benimsedi.  Komisyon, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk başkanlığında toplanarak, 4 uluslararası anlaşmayı tali komisyon olarak ele aldı. Komisyonda benimsenen tasarılar şöyle: Türkiye ile Tanzanya arasında tarım alanında teknik, bilimsel, ekonomik ve ticari işbirliği konulu mutabakat zaptının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı.

TARIMSAL İŞBİRLİKLERİ

Türkiye ile Bahreyn arasında tarım alanında işbirliği konusunda mutabakat zaptının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı. Türkiye ile Lübnan arasında tarımsal işbirliği konulu mutabakat zaptının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı. Türkiye ile Bangladeş arasında tarım alanında bilimsel ve teknik işbirliği konulu mutabakat zaptının onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız