Öztürk, ?Kırıkkale bu kez ?MHP´ diyecek?

Öztürk, ?Kırıkkale bu kez ?MHP´ diyecek?

MİLLİ İRADEYİ YOK SAYANLARIN 1 KASIM HEVESLERİ DE BOŞA ÇIKACAK

MİLLİ İRADEYİ YOK SAYANLARIN 1 KASIM HEVESLERİ DE BOŞA ÇIKACAK 

Öztürk, ?Kırıkkale bu kez ?MHP´ diyecek?

MHP Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Başkanı Av. Halil Öztürk 1 Kasım seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı. 

KÖTÜ GİDİŞATA HALKIMIZ ?DUR´ DEDİ

7 Haziran seçimlerinde partisinden 2´inci sıra milletvekili adayı olan MHP MDK Başkanı Av. Halil Öztürk 1 Kasım seçimleri için aday adaylık başvurusunu yazılı bir açıklama yaparak duyurdu. Öztürk yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?Malumunuz olduğu üzere, 7 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşen genel seçimlerin sonucunda, Türkiye genelinde, 13 yıldır ülkemizi yöneten AKP iktidarına sandıkta büyük bir ders verildi. İnsanların can güvenliğinin olmadığı, ekonominin büyük bir çöküşe geçtiği dönemde kötü gidişata halkımız dur dedi.  Ancak AKP iktidarı ve Saray bu ihtara gözlerini ve kulaklarını kapadılar. Milli iradeyi yok sayarak 1 Kasım 2015 tarihinde tekrar seçim kararı aldılar.?

ÜLKEYİ KAOS ORTAMINA SOKTULAR

?Bugün ülkeyi idare edenler, dün ne dedilerse şimdi tam tersini yapmaktadırlar. Dün komşularla sıfır sorun dediler. Bugün hatır için bir tas su verecek komşu bulamıyoruz. İçerde ise milletimiz bizden olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayrılmış adeta sosyal barış ve huzur mumla aranır hale gelmiştir. Barış süreci dediler. Bugün çıkıp bizi kandırdılar diyorlar. Cumhuriyet tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar küstahlaşan bölücü örgütü AKP´den aldığı güç ve cesaretle ülkeyi kaos ortamına sokmuştur.?

VATAN BORCU OLARAK GÖRÜYORUZ

?Dün milliyetçiliği ayaklara altına alanlar bugün milliyetçi havarisi kesildiler. İşte Türkiye böyle bir ortamda bir seçim süreci yaşamaktadır. Biz Türk milliyetçileri, ülkenin böyle kötü günlerinde görev alarak yönetime katılmayı bir vatan borcu olarak görüyoruz. Bu yüzden ben de Milliyetçi Hareket Partisi´nden Kırıkkale milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Bu nedenle parti genel merkezimize resmi başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bozkırın nadide çiçeği Kırıkkale´mize ve Ülkeme hizmet için çıktığım bu yolda Allah bizleri utandırmasın. Allah, yar ve yardımcımız olsun.?



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı