Öztürk, hacı adaylarını uğurladı

Öztürk, hacı adaylarını uğurladı

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ OLMUŞTUR

Öztürk, hacı adaylarını uğurladı

MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, Hac görevini yerine getirmek üzere Cumhuriyet Meydanından yola çıkacak olan vatandaşlarla helalleşip, onları kutsal topraklara yolcu etti.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİCİLER DE HAZIR BULUNDU

Hac görevini yerine getirmek üzere Cumhuriyet Meydanından yola çıkacak olan vatandaşları ziyaret eden MHP Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk, vatandaşlarla tek tek helalleşerek onları kutsal topraklara uğurladı. MHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Erdal ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu uğurlamada duygusal anlar yaşandı.

?ALLAH BİZLERE VE İSTEYEN HERKESE BU KUTSAL YOLCULUĞU, BU KUTSAL GÖREVİ NASİP ETSİN?

?İslam´ın beş şartından birisi olan Hac görevini yerine getirmek üzere yola çıkacak olan siz kıymetli hemşerilerimizin bu kutsal yolculuklarının kazasız, belasız geçmesini ve görevlerini yerine getirip geri dönmelerini Yüce Allah´tan temenni ederim? diyerek dua eden Öztürk, ?Allah bizlere ve isteyen herkese bu kutsal yolculuğu, bu kutsal görevi nasip etsin? dedi.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ OLMUŞTUR

Milliyetçi Hareket Partisi olarak en önemli hedeflerinin, halkın ekonomik refaha kavuşarak huzur ve güven içerisinde ailelerini geçindirmeleri, huzur ve huşu içerisinde ibadetlerini yerine getirmeleri, helalinden mal mülk edinerek çocuklarına güzel bir gelecek hazırlamaları olduğunu kaydeden Öztürk, MHP Kırıkkale Milletvekili Öztürk, ?Bize güvenin. Çünkü bizim önceliğimiz her zaman ülkemiz ve milletimiz olmuştur? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız