Öztaş görevden alındı

Öztaş görevden alındı

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş'ın görevden alındığı iddia edildi. İddialarla ilgili yetkililerin ağzını bıçak açmazken söz konusu iddialara göre, Öztaş iki yıldan bu yana sürdürdüğü görevinde yeterince başarılı olamadı. Mal

GÖREVDEN ALINDI MI?
Dün öğleden sonra kamuoyuna yayılan iddialara göre Öztaş’ın hemen her konuda başarılı olamadığı için görevden alınarak başka bir göreve tayin edildi. Hastanelerin birleştirilerek tek çatı altında toplanmasıyla ilgili uygulamanın hayata geçtiği yıl Kırıkkale’ye atanan Öztaş’ın göreve başladığı ilk aylardan itibaren özellikle idari yapılanma ve personel görevlendirmeleri hususunda kamuoyunda oluşan algının bir sonucu olarak görevden alındığı öne sürüldü.

YETKİLİLER DOĞRULAMADI
Dilek Öztaş’ın göreden alınıp alınmadığı konusunda yetkililerin ağzını bıçak açmadı. Bazı yetkililer bu hususta her hangi bir yorum yapmazken bazıları olayı yalanlamadı, doğru olup olmadığı hususunda yorum da yapmadı. Dilek Öztaş’ın görevden alınmasına ilişkin iddialara göre Öztaş özellikle mali konuların yönetiminde hiç başarılı olamadı. Yani hastane 2013 yılını yaklaşık 1 milyon lira zararla kapattı. Son olarak açılışı henüz yeni olan hastaneyi su bastı. Sıkıntı yaşandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ