Özlem mi, hayalet mi?

Özlem mi, hayalet mi?

Kırıkkale?de 2 yıl önce yaşamını yitiren 3 yaşındaki Anıl Evrin?in annesi Leyla Evrin, çocuğunun ölüm yıldönümünde, balkonunda otururken oğlunun siluetini fark etti. Acılı anne ani bir çeviklikle balkonun kolonunda beliren garip görüntünün resmini çekti A

OĞLUNUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE HEM OĞLUNUN HEM DE OĞLUNUN ÖLÜMÜNE SEBEP OLAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN HAYALETİNİ VE MEZARDAKİ ÇÜRÜMÜŞ CESEDİNİ GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA EDEN LEYLA EVRİN, YAŞADIKLARI KORKU DOLU ANLARI GAZETEMİZE ANLATTI.

Kırıkkale?de 2 yıl önce yaşamını yitiren 3 yaşındaki Anıl Evrin?in annesi Leyla Evrin, çocuğunun ölüm yıldönümünde, balkonunda otururken oğlunun siluetini fark etti. Acılı anne ani bir çeviklikle balkonun kolonunda beliren garip görüntünün resmini çekti Acılı annenin çektiği fotoğrafta ölen oğlunun ve oğluna çarpan sürücünün simasını andıran çizgiler görenleri şaşkına çevirdi.

FOTOĞRAFTAKİ GİZEM

Geçtiğimiz günlerde evlerinin balkonunda mangal yaktıklarını ve balkonun kolonunda resim fark ettiğini belirten Evrin, cismin fotoğrafını çektiğini söyledi. Fotoğrafı daha yakından incelemek için bilgisayara atan acılı anne, bilgisayardaki görüntü karşısında şok oldu. Resimde 2 yıl önce ölen oğlu Anıl Evrin ve kazaya karışan sarhoş sürücünün çürümüş cesedini gördüğünü iddia eden Evrin, fotoğraftaki sırrın çözülmesi için gereken her şeyi yapacağını bildirdi. Fotoğrafı yakından inceleyen İlahiyat Fakültesi uzmanı Prof. Dr. Saffet Sancaklı, bu tür cisimlerin farklı boyutlarda insanlara görünebileceğini ve resmin halüsinasyon sonucu görünüm olduğunu bildirdi.

TRAVMA YAŞIYORUM

2 yıl önce trafik kazasında yaşamını yitiren oğlunun siluetini gördüğünü ve aradan dakikalar geçtikten sonra silüetin kaybolduğunu belirten Leyla Evrin, kazaya karışan alkollü sürücünün çürümüş cesedini gördüğünde şok olduğunu belirtti. Gördükleri karşısında şaşkına döndüğünü ifade eden Evrin, bazı günlerde evlerinin önünde garip cisimlerin gezdiğini söyledi. Kiralık olarak oturdukları evden taşınmak zorunda kaldıklarını belirten Evrin, yaşadığı travmanın kendisini çok yıprattığını bildirdi. Ailevi yapılarının da bozulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirten Evrin, psikolojik destek almaya başladığını söyledi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama