Özkan, garibanlara umut oldu

Özkan, garibanlara umut oldu

VALİ YARDIMCISI AYHAN ÖZKAN, KIRIKKALE VE İLÇELERDE EV EV DOLAŞARAK YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİN DERTLERİNE DERMAN OLUYOR

VALİ YARDIMCISI AYHAN ÖZKAN, KIRIKKALE VE İLÇELERDE EV EV DOLAŞARAK YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİN DERTLERİNE DERMAN OLUYOR

Özkan, garibanlara umut oldu

Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Kırıkkale´de bulunan mültecileri ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret ettiklerini ve maddi anlamda sıkıntı yaşayanların sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi. Mültecilerin zor şartlar altına yaşamlarını sürdürdüğünü belirten Özkan, bu konuda gerekli çalışmaların yapıldığını ve sosyal yardımların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti.

EVLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Kırıkkale´de yaşayan mültecilerin kaldığı evleri ziyaret ederek mültecilerin istek ve sorunlarını dinledi. Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Özkan, onlara çeşitli hediyeler verdi. Özkan, mültecilerin her türlü ihtiyaç ve sorunlarının karşılanması için Valilik olarak her türlü desteğin verildiğini ifade etti.

ÇOCUKLARA ÇİKOLATA VERDİ

Özkan, Kırıkkale´de bulunan mültecileri ziyaret ettiklerini ve mültecilerin sorunlarını çözmeye çalıştıklarını söyledi. Mültecilerin zor şartlar altına yaşamlarını sürdürdüğünü belirten Özkan, bu konuda gerekli çalışmaların yapıldığını ve sosyal yardımların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Özkan ?Kendi ülkelerinde belirli problemler yaşanması sebebiyle ya da başka nedenlerle Türkiye´ye giren misafirlerimizle daha yakından ilgilenmek, onların meseleleriyle ilgili değerlendirme yapma fırsatı buluyoruz? dedi.

YARDIMA MUHTAÇ AİLELERİN YANINDA

Mülteci ziyaretlerinin yanı sıra, kent genelinde bulunan yardıma muhtaç aileleri de ziyaret ederek maddi ve manevi destekte bulunan Özkan, sosyal yardımların tüm hızıyla devam edeceğini ve devletin mağdur vatandaşlara yardım yaptığını kaydetti.  Valilik kapılarının vatandaşlara açık olduğunu belirten Özkan, vatandaşların her türlü istek ve taleplerini karşılamak için gece gündüz çalıştıklarını ve her gün aralıksız olarak ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve ailelerin sorunlarına çare aradıklarını bildirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü