Özgüveninizi yüksek tutun

Özgüveninizi yüksek tutun

YAPIMCI-YÖNETMEN HASAN YILDIZ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SESLENDİ

YAPIMCI-YÖNETMEN HASAN YILDIZ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BÖYLE SESLENDİ:

Özgüveninizi yüksek tutun

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ahmet Özsoy Konferans Salonunda, Yapımcı-Yönetmen Hasan Yıldız tarafından Kariyer Sohbetleri ve İmza Günü düzenlendi. Yıldız öğrencilere ?Özgüveninizi lütfen yüksek tutun? dedi.

ÖZGÜVENİNİZİ YÜKSEK TUTUN

Gençlerin her şeyi yapabilecek enerji ve donanıma sahip olduğunu ve tek eksiklerinin özgüven olduğunu söyleyen Hasan Yıldız, ? Özgüveninizi lütfen yüksek tutun. Kendinizi çok önemseyin. Başarıya giden yolun ilk ve en önemli koşulu kendine inanmaktır. Hayatınız boyunca hiçbiriniz geçmişinizi hatta dünü değiştiremezsiniz ama gelecek henüz avucunuzun içindedir. O yüzden her ne yapmak istiyorsanız, inanın, önünüze bakın. Her yeni gün sizler için umut dolu, başarı dolu bir başlangıç olsun. Geleceğiniz için heybenizi en iyi şekilde doldurmanız gerekiyor? dedi.

KİTAP VE KATILIM BELGESİ DAĞITILDI

Hiçbir ücret talep etmeden, Türkiye´yi karış karış gezerek üniversite ve öğrenci yurtlarında gençlerle bir araya gelen ve onlarla gelecek planları üzerine uzun sohbetler gerçekleştiren Yıldız, gençlere, başarıya giden yolda yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlattığı "Gelecek Henüz Avuçlarınızda" isimli ilk kitabını ve katılım belgesini programa katılan Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz dağıttı. Etkinlik, Üniversitemiz Kariyer Planlama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Abdülkadir Akkurt´un, Hasan Yıldız´a plaket vermesiyle ve ?Bu Utanca Dur Diyoruz! Kadına Şiddete Hayır? sloganıyla son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü