Özenli hizmetin ve lezzetin adresi Özen Pide

Özenli hizmetin ve lezzetin adresi Özen Pide

SİZ EVİNİZDE OTURURKEN PİDE SİPARİŞİNİZ EVİNE KADAR GELİR

SİZ EVİNİZDE OTURURKEN PİDE SİPARİŞİNİZ EVİNE KADAR GELİR

Özenli hizmetin ve lezzetin adresi Özen Pide

Pide denilince akla ilk gelen adreslerden Özen Pide, yıllardır kalitesini, lezzetini ve özenli hizmetini bozmadan Kırıkkale halkının damat tadına hitap ediyor.

KIRIKKALE´DE LEZZETİN TEK ADRESİ

Kırıkkale´de uzun yıllardır pide çeşitleriyle Gürler Mahallesinde hizmet veren Özen Pide, şu günlerde mahalle sakinlerinin akınına uğruyor. Yaz mevsimi dolayısıyla geç saatlere kadar açık olan Pide Salonu, müşterilerinin takdirini kazanıyor. Düğün, cenaze, mevlit gibi özel günlerde toplu siparişlerde de hizmet veren Özen Pide, lezzetiyle de dillere destan bir mekân.

LEZZETLİ PİDE ÖZEN´DEN?

Yılların ustası Halil Apaydın´ın yönetimindeki ekip tarafından özel pide çeşitleriyle Gürler Mahallesi Ahılı Caddesi 692. Sokak No: 11/B´de hizmet veren Özen Pide, Şahin Usta´nın yılların emeği olan emanetini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle yemek saatlerinde lezzetli pidesiyle mahalle sakinlerinin tercih ettiği lokantada ayrıca sipariş de verilebiliyor. Bir telefonla evinize, işyerinize veya bahçenize siparişiniz en fazla yarım saatte ulaştırılıyor. Kıymalı, kuşbaşılı, kaşarlı ve karışık pide çeşitleriyle birlikte toplu siparişler de itinalı bir şekilde hazırlanıp adrese servis yapılıyor.

LEZZETİNİ HİÇ DEĞİŞTİRMEDİ

Yıllardır Kırıkkale´de pidecilik yaptığını ve babası Şahin Usta´dan aldığı emaneti sürdürdüğünü belirten Halil Usta, yapılan işin hakkı vererek iyi hizmete ulaşılabileceğini kaydetti. Kırıkkale´de pide sektörünün öncü kuruluşlarından olduklarını da belirten Halil Usta, müşterilerine bir telefon kadar yakın olduklarını söyledi. Halil Usta, evinden çıkmadan misafirlerine güzel bir yemek sunmak isteyenlerin 0 542 357 75 97 numaralı telefondan sipariş vermeleri halinde siparişlerinin en fazla yarım saatte teslim edileceğini de sözlerine ekledi.

HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı