Özenle diktiler, heyecanla suladılar

Özenle diktiler, heyecanla suladılar

Kırıkkale`nin Delice ilçesi Çerikli kasabasında lise öğrencileri okul bahçesine kendi fidanlarını dikti. Kırıkkale Valiliği`nin İl Milli Eğitim ve Çevre Orman Müdürlüğünün katkılarıyla başlatılan ``Okul Bahçemizi Ağaçlandırıyoruz`` projesi kapsamından Çer

ÇERİKLİ`DE OKUL BAHÇESİNE HER ÖĞRENCİ İÇİN BİR FİDAN DİKİLDİ

Özenle diktiler, heyecanla suladılar

Kırıkkale`nin Delice ilçesi Çerikli kasabasında lise öğrencileri okul bahçesine kendi fidanlarını dikti. Kırıkkale Valiliği`nin İl Milli Eğitim ve Çevre Orman Müdürlüğünün katkılarıyla başlatılan ``Okul Bahçemizi Ağaçlandırıyoruz`` projesi kapsamından Çerikli Lisesi bahçesinde muhtelif yerlere 80 adet ladin cinsi fidan dikildi.

ÖĞRENCİLER 80 ADET AĞAÇ DİKTİLER

Fidan dikimine Okul Müdürü Mustafa Ayhan, Müdür Yardımcımız Yasin Tabanlı, Çevre Koruma Kulübü Rehber Öğretmeni Hakan Koyuncu ile diğer öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Ayhan, ?Öğrencilerimizle birlikte okul bahçemizdeki ağaçlandırma alanına yeni fidan dikimi yaptık. Dikmiş olduğumuz fidanlara öğrencilerimizin isimlerini etiketleyerek her öğrencimizin bir ağacı olmasını ve o ağacına mezun olana kadar bakmasını, sulayıp kontrol etmesini umut ediyoruz.

TEMİZ ÇEVRE

 ?Yapmış olduğumuz fidan dikimi çalışmalarımızla gençlerimize, yeşili korumayı ve temiz bir çevrenin oluşmasını uygulamalı olarak aşılamış olduk? dedi. Fidan dikimine katılan öğrenciler kendi isimlerinin olduğu fidanları daha özenle dikerek sahiplendiler. Dikim sonrası fidanlara can sularını kovalarla taşıyarak sevinç ve heyecanla suladılar.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti