Özellikle başörtüsü konusunu anlatın!

Özellikle başörtüsü konusunu anlatın!

AK PARTİ ADAYLARI HİZMETLERİN ANLATILMASINI İSTİYOR

Özellikle başörtüsü konusunu anlatın!

Mahalle başkanları ile yapılan toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti 2002'den bu tarafa o kadar çok hizmet yaptı ki vatandaşlarımız çoğu hizmeti unutuyor. Sağlık alanında, eğitim alanında yapılanları, özellikle başörtüsü konusunu mutlaka anlatmalısınız” dedi.

SEÇİM MAHALLELERDE KAZANILIR

Öğretmenevi Mavi Salon'da yapılan toplantıya Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, SKM Başkanı İsmail Yaman, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. İl Başkanı Mürsel Akçay'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Mahalle Başkanlarına seslenen Akçay, Teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan ama bunun karşılığında çoğu zaman gerekli takdiri göremeyen Mahalle Başkanlarımızla birlikte olmaktan, onlarla bu güzel atmosferi paylaşmaktan son derece memnunum. Mahalle Başkanlarımız gönüllere yolculuk ediyor ve bu siyasi hareketin temel vasfı da gönüllerde yer tutmuş olmasıdır. Mahallede emek verilmezse, başarı sağlanamazsa Kırıkkale'de başarılı olmak imkânsızdır. Seçim mahallelerde kazanılır. Hep birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışacağız ve Allah'ın izniyle Kırıkkale'de 3-0'ı yapacağız” dedi.

AK PARTİ HİZMETLERİNİ HER YERDE ANLATIN

Akçay, Mahalle Başkanları olarak sizler bu davanın en önemli taşlarısınız. Mahallenizde eşinize dostunuza, komşularınıza Ak Parti'nin hizmetlerini anlatın. Ak Parti 2002'den bu tarafa o kadar çok hizmet yaptı ki vatandaşlarımız çoğu hizmeti unutuyor. Sağlık alanında, eğitim alanında yapılanları özellikle başörtüsü konusunu mutlaka anlatmalısınız. Sorumluluklarınızı bir dava bilinciyle, AK Parti'nin milletle buluşmasına aracılık edeceksiniz” dedi.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Akçay'dan sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, 7 Haziran seçimleri bizim için, çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir seçim. Ülkemizde yapılan seçimler, hep demokrasinin genel geçer kuralları içerisinde yapılmanın ötesinde anlamlar taşıyor. Bu yüzden her seçim bir öncekinden daha önemli hale geliyor. 2011 seçimlerinde daha önceki seçimlerde çalışarak yükseklere koyduğumuz çıtayı yükseltmenin mücadelesini vereceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de düşündüğümüzde, AK Parti iktidara geldiğinden beri devam eden AK Parti'yi tasfiye etme planlarının yeniden uygulanmaya çalışılacağı açık. Bu planları engellemek için yapmamız gereken 7 Haziran seçimlerinde net bir başarı elde etmek ve bunu birlikte başaracağımızdan hiçbir şüphem yok” diye konuştu. Mahalle Başkanları söz alarak, teşkilat çalışmaları, yerel sorunlar ve hizmetler ve seçim hazırlık çalışmalarıyla ilgili düşünce ve önerilerini dile getirdiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız