Özel Gazililer Cambridge Esol YLE sınavına girdi

Özel Gazililer Cambridge Esol YLE sınavına girdi

ÖZEL GAZİ`DE DUR DURAK YOK...

Özel Gazililer Cambridge Esol YLE sınavına girdi

Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulunda Cambridge Esol YLE sınavı 18 Nisan Cumartesi günü Türk İngiliz Kültür Derneği ( Turco-British Assosiation) tarafından okul binasında yapıldı.

105 ÖĞRENCİ KATILDI

Toplam 105 öğrencinin girdiği sınavlarda öğrencilerin Reading & Writing, Listening, Speaking (Okuma- Yazma, Dinleme, Konuşma ) becerileri ölçüldü. Okul Müdürü Mehmet Al konu hakkında şu bilgileri verdi: Sınav sonucunda öğrencilerimize Uluslararası geçerliliği olan, İngilizce dil seviyelerini gösteren,  Cambridge ESOL YLE sertifikaları Cambridge Üniversitesi tarafından hazırlanıp verilecektir” dedi.

ULUSLARARASI GEÇERLİLİĞE SAHİP

Al öğrencilerin almış olduğu sertifikanın özelliklerine de değinerek, İngilizce seviyesinin uluslararası alanda nerede olduğunu belirler. Uluslararası geçerliliğe sahiptir.  AB ülkelerinde dil pasaportu olarak geçer. Öğrendiklerini yabancı dilde dinleme, kavrama, konuşma, okuma-yazma becerilerini ölçer” diye konuştu.

EN YETKİN ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME GARANTİSİ

Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu İngilizce Öğretmenleri Meltem Bekler, Sezin Özer, Alev Açıkgöz ve Çiğdem Atıl Cambridge Young Learners Test,  7 ile 12 yaşları arasındaki çocukların uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmeleri ve onları ilerde girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış sınavlar olduğunu ifade ettiler. Cambridge ESOL sınavları İngilizce dil yeterliğini en yetkin şekilde ölçme ve değerlendirmenin garantisi olduğunu da sözlerine eklediler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti