ÖZEL KIZILIRMAK?TA ARAŞTIRMA VE OKUMA COŞKUSU

ÖZEL KIZILIRMAK?TA ARAŞTIRMA VE OKUMA COŞKUSU

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu sosyal aktivitelere devam ediyor. Birinci sınıf öğretmen ve öğrencileri Bilim Sanat Merkezine(BİLSEM) gezi düzenledi. Öğrenciler, BİLSEM idareci ve öğretmenlerinden yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi aldılar.

 
FAALİYETLER DEVAM EDECEK
Sınıfları gezerek öğretmenlerin derslerine katılan öğrenciler mart ayı sonunda BİLSEM?in yapacağı sınav öncesi gezi sayesinde merak ettikleri konular hakkında BİLSEM idareci ve öğretmenlerinden bilgiler aldı. Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Devecioğlu okul olarak öğrencilerimizin sosyalleşmesi için araştırma ve inceleme yapmaları ve yeni bilgileri yaparak yaşayarak öğrenmeleri adına bu türlü gezi faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.
 
OKUMA KAMPANYASINA KATILDILAR
Okulda ilgi çeken bir diğer etkinlikte 1.sınıfların bol ödüllü kitap okuma kampanyası oldu. Öğrencilerin motivasyonunu artırma adına bol ödül verilmesinin çocukların kitap okuma isteklerini daha da artırdığı gözlendi. Kampanyada 50 kitap okuyan öğrenci oyuncak,100 kitap okuyan öğrenci saat, 150 kitap okuyan öğrenci kitap kurdu başarı belgesi,200 kitap okuyan öğrenci öğretmenle yemeğe gitme ödülünü kazanacak. Öğrenciler bu kampanya sayesinde birer kitap kurdu oldu ve ellerinden kitaplarını düşürmüyorlar. Kampanya öğrenciler kadar öğrenci velilerini de memnun etti. Öğrenci velileri çocuklarına kitap okutma noktasında zorlanmadıklarını, çocuklarının istekli bir şekilde kitap okuduklarını belirtti.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti