ÖZEL KIZILIRMAK YİNE KAZANDIRDI

ÖZEL KIZILIRMAK YİNE KAZANDIRDI

Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi bu sene de kendinden beklenen başarıyı yakaladı. Her yıl üniversite sınavlarında gösterdiği başarıyla Kırıkkale?nin gururu olan Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi bu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

Kızılırmak Eğitim Kurumlarında başarının bir gelenek olduğunu vurgulayan Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Uyanık okul olarak başarılarının her sene katlanarak arttığını belirterek; ?Kırıkkale için üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun farkında olarak yaptığımız özverili çalışmalar sonucunda bu sene üniversite gençliğine ve ülkemize 8 tane tıp, 9 tane hukuk, 4 tane eczacılık - fizik tedavi ve rehabilitasyon, 15 tane mühendislik - mimarlık, 11 tane öğretmenlik, 21 tane işletme - iktisat, 10 tane siyasal bilimler ve kamu öğrencisi kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz.?

 

YENİ YATIRIM VE PROJELER

?Burada saydıklarımızla birlikte sayamadığımız ve üniversite sınavına giren bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kırıkkale halkının güvenini boşa çıkarmadığımız için ayrıca mutluyuz. Başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarken Özel Kızılırmak Eğitim Kurumlarının Kırıkkale?nin gururu olmaya devam edeceği sözünü de buradan tekrar veriyorum? dedi. Bu arada okul kayıtlarına da değinen ve kayıtlarının dolmak üzere olduğunu vurgulayan Ahmet Uyanık, gösterilen ilginin kendilerini daha da motive ettiğini ve yeni proje ve yatırımlarla 2011 ? 2012 eğitim öğretim yılına hazırlandıklarını belirtti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti