Özel Kızılırmak YGS?de 6 puan türünde Kırıkkale birincisi oldu

Özel Kızılırmak YGS?de 6 puan türünde Kırıkkale birincisi oldu

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları, 2013 YGS sonuçlarına göre Türkiye sıralamasında ilk 1000?de 14 derece elde ederek 6 puan türünde Kırıkkale?de birinci oldu.

İLK 1000?DE 14 DERECE
Türkiye genelinde ilk 1000`de 14 derece elde eden Özel Kızılırmak öğrencileri, büyük bir başarıya da imza attı. Özel Kızılırmak Liseleri öğrencileri, başarıyı düzenli ve çok çalışarak elde ettiklerini söyledi.
GEÇEN YILIN ÜSTÜNDEYİZ
Sonuçlarla ilgili değerlendirmede bulunan Kızılırmak Liseleri Müdürü Sinan Keskinkılınç, sınavda geçen seneki başarılarının üzerinde bir sonuç elde ettiklerini söyledi. 
BAŞARIDA VELİLERİN ETKİSİ 
Başarıda en büyük payın velilere ait olduğunu ifade eden Keskinkılınç, "Kızılırmak ve Gonca Liseleri olarak akademik başarımızın her sene daha iyiye gideceğini tahmin ediyoruz.  Bir milyon 800 bin öğrencinin katıldığı YGS sonuçlarına göre 6 puan türünde Kırıkkale dereceleri Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları`na aittir. Bu güzellikleri öğrenci ve velilerimizle birlikte paylaşmak istedik. Bu başarılar sadece eğitim kurumları olarak bizlere değil, öğrencilerimizin yetişmesinde katkısı ailelere de aittir. Onları ve öğretmenlerimizi kutluyorum.? dedi.  Beklediğini alamayan öğrencilere seslenen Keskinkılıç, sınavın her şeyin sonu olmadığını belirterek, ?Bu bir dönemeçti. Haziran ayında yapılacak ikinci aşama sınavlarında ciddi bir çalışmayla hazırlanması gerektiğini düşünüyorum. Bu bir sınavdı. Kazanan kaybeden olacak. LYS`de daha güzel neticeler alacağımız düşünüyoruz. LYS`de de derece elde eden öğrencilerin sayıları da katlanarak artacaktır.`` diye konuştu. 
DÜZENLİ VE PROGRAMLI ÇALIŞMA 
Kırıkkale birincisi Rabia Akdoğan da, "Düzenli ve programlı çalışıp dualar ettik. Ama bu bir başlangıç. Asıl çalışmalarımızı LYS için yapacağız.?  şeklinde konuştu. Kırıkkale 2.?si  Burak Acar ise, ?Başarımıza katlı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Okuldaki arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimizle LYS günlerine kadar iyi bir çalışma çıkarmaya gayretinde olacağız?  dedi.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti