Özel Kızılırmak sınavlarına büyük ilgi

Özel Kızılırmak sınavlarına büyük ilgi

Özel Kızılırmak İlk ve Orta Öğretim Okulu'nda yapılan Sayısal Bilimler Olimpiyatları (SABİO) ve Sosyal Bilimler Olimpiyatları (SOBİO) sınavına büyük ilgi gördü.

SONUÇLAR WEB SİTESİNDEN

Kırıkkale genelinde yapılan her iki sınava yüzlerce öğrenci katıldı. Okulumuzun geleneksel olarak yaptığı her yıl SABİO, matematik, fen ve teknoloji bölümlerinden oluştu. SABİO’ya  4,5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri katıldı. Soruları cevaplamaları için 4.ve 5.sınıf öğrencilerine 100, 6.7.ve 8.sınıf öğrencilerine 120 dakika süre verildi. Bu sınava 450 öğrenci katıldı. Sınav, 14.04.2014 tarihinde okulun web sitesinde ilan edilecek.  

 

BAŞARI YÜKSELİYOR

Sosyal Bilimler Olimpiyatı sınavı Türkçe ve sosyal bilimlerden yapıldı. Sınava, 4,5,6,7ve 8.sınıf öğrencileri katıldı. Sınava 450 öğrenci katıldı. Sınavı sonuçları 14.04.2014 tarihinde okulun web sitesinde ilan edilecek.  Önemli bir etkinlik olduğuna inandıkları SABİO ve SOBİO sınavını gerçekleştirdiklerini açıklayan Özel Kızılırmak İlk ve Orta Öğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, başarılı öğrencileri tespit ve teşvik için olimpiyat sınavlarını uzun süredir yaptıklarını belirterek, “Bu yarışmanın bu alanlarda başarıyı Kırıkkale adına yükselttiğine inanıyoruz. Bu önemli etkinliğimiz okul olarak Kırıkkale’ye kattığımız bir değerdir diye düşünüyoruz.” dedi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ